Menu
CHIP Speedtest

Při fotografování ovoce použijte „dubléry“

29.08.2013 14:05 | Redakce Chip
Při fotografování ovoce použijte „dubléry“
Fotografování ovoce určitě není jednoduchá disciplína. Než správně nastavíte ovoce, fotoaparát a světla, může se stát, že ovoce seschne a nevypadá vábně.

 

Chcete-li získat dokonalý snímek, je lepší použít dva ovocné talíře, tedy jakéhosi ovocného dubléra. Pak budete mít dost času vyzkoušet různé rozložení ovoce i různé světelné kombinace a nastavení fotoaparátu. Výsledek nemusí být hned perfektní, ale brzy zjistíte, jak to funguje nejlépe. Pro konečný snímek pak použijte čerstvé ovoce – a možná ho ještě občerstvěte postřikem.

 

Zajímavosti ze světa IT v e-mailu

Stačí odeslat svoji e-mailovou adresu


Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů a užitím pro marketingové účely vydavatelství Burda Praha, spol. s.r.o.

Předplatné / nákup chipu Digitální edice chipu Aktuální vydání