Menu
CHIP Speedtest

Skrytí seznamu přátel

19.01.2013 12:50 | Redakce Chip
Skrytí seznamu přátel
Nemusíte být zrovna paranoik, pokud na Facebooku nechcete sdílet, s kým se znáte.

Ve výchozím nastavení však Facebook seznam vašich přátel ochotně zobrazuje každému napříč celou sítí. Změnit toto chování je přitom velice snadné – v záhlaví svého profilu klikněte na »Přátelé« a poté na »Upravit«. Zobrazí se nabídka s přepínačem v pravém dolním rohu. Výchozí nastavení »Veřejný« nyní můžete omezit na seznamy, přátele či úplně zakázat přepnutím na »Pouze já«. Pokud by vám toto rozčlenění nestačilo, použijte »Vlastní nastavení«. Tam můžete jmenovitě uvést osoby, před kterými chcete seznam svých přátel skrýt.

 

Zajímavosti ze světa IT v e-mailu

Stačí odeslat svoji e-mailovou adresu


Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů a užitím pro marketingové účely vydavatelství Burda Praha, spol. s.r.o.

Předplatné / nákup chipu Digitální edice chipu Aktuální vydání