Přejít k hlavnímu obsahu

Srovnávací test 20 tabletů

Michal Bareš 13.10.2023
Zdroj: Výrobce

Mezi testovanými modely jsme přivítali novinky od Applu, Samsungu, Googlu, Xiaomi, Lenova, Honoru, Huawei i Amazonu. Podívejte se s námi na test momentálně nejlepších tabletů, které jsou v současnosti k dispozici.

Chip 11/2023: Tablety jsou stále všestrannější. Díky praktickým aplikacím a vhodnému příslušenství je lze použít jako náhradu notebooku, malého televizoru, herní konzole nebo jako centrálu chytré domácnosti. Představíme vám 20 nejlepších tabletů, které jsou v současné době k sehnání. Mezi testovanými tablety najdete všechny současné modely společnosti Apple. Vítězný modeltestu stojí sice neuvěřitelných 47 000 Kč vymyká, ale poradíme vám i cenově dostupný tip za 8 400 Kč.

Mezi testovanými zařízeními se nachází také zbrusu nový tablet Pixel od společnosti Google, který přichází s několika zajímavými funkcemi, například uživatelskými profily a nabíjecím dokem. Také Amazon chce s modelem Fire Max 11 konečně přinést na trh tablet, který bude konkurenceschopný z hlediska výkonu. Z produktů společnosti Samsung představujeme aktuální modely S8 a S8 Ultra. Nástupce z řady S9 jsme v době uzávěrky neměli k dispozici, ale otestujeme jej v blízké budoucnosti. Kompletní test včetně podrobné výsledkové tabulky najdete v Chipu 11/2023. 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud