Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na messengery ve Windows?

Josef Mika 12.10.2023
Zdroj: GettyImages

Díky messengerům, jako je WhatsApp, můžete chatovat s kýmkoli po celém světě. Pokud ale komunikujete doma nebo v kanceláři, funguje to mnohem lépe prostřednictvím klávesnice a displeje počítače.

Chip 11/2023: Zatímco množství provolaných minut a odeslaných SMS setrvale klesá, majitelé chytrých telefonů si oblíbili jiný, skvělý způsob komunikace pomocí messengerů, jako jsou WhatsApp, Telegram, Signal nebo Threema. A co je ještě lepší – u psacího stolu si díky velké klávesnici a monitoru můžete při chatování užívat mnohem většího pohodlí, se kterým se malá klávesnice na obrazovce mobilního telefonu nemůže rovnat. 

Bezproblémová práce s obsahem, jako jsou dlouhé texty, obrázky, textové dokumenty nebo PDF soubory, je na počítači také mnohem lepší než na chytrém telefonu. Abyste mohli používat svůj oblíbený messenger na počítači s Windows, máte dvě zásadně odlišné možnosti. Za prvé můžete svůj mobilní telefon ovládat na dálku prostřednictvím systému Windows, anebo můžete použít specializované aplikace pro Windows od příslušného messengeru.

Jak na to vám ukážeme v listopadovém Chipu, který je v prodeji už od 18. října.

Další témata Chipu 11/2023


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud