Přejít k hlavnímu obsahu

Background Remover

Martin Kučera 17.10.2023
Zdroj: Chip/Ashampoo

Díky programu Background Remover s automatickou inteligentní detekcí hran a obrysů oříznete objekty na fotografii a snadno upravíte nebo vyměníte pozadí. Plná verze - Chip 11/2023.

Snadné oříznutí objektu na snímku a nahrazení pozadí? Máme pro vás řešení! Background Remover zvládá tento obtížný úkol překvapivě snadno.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Představte si to - máte úžasnou fotografii, ale její pozadí je rušivé a prostě nevystihuje hlavní objekt. Ať už jste fotografický nadšenec nebo profesionál pravděpodobně jste se s tímto dilematem setkali. Úprava pozadí může být zdlouhavý proces, ale co kdyby existoval nástroj, který by vám jej usnadnil? Ano, je tu Ashampoo Background Remover, který mění pravidla hry a tuto úpravu umožňuje každému. Pokud si to chcete vyzkoušet  a ušetřit si hodiny manuálních úprav, nainstalujte Background Remover. Ten zvládne odstranit pozadí na fotografii během několika sekund. Program automaticky detekuje objekty a osoby až do těch nejjemnějších detailů, jako jsou prameny vlasů, a odstraní nebo nahradí pozadí snímku pouhými několika kliknutími. Samozřejmě, že inteligentní automatická detekce je výborná funkce, ale žádný algoritmus není dokonalý. Takže k dispozici je i možnost ručního přidávání nebo odstraňování obrazových prvků. Jednoduše použijte vestavěný štětec k hrubému malování po pixelech, abyste je zahrnuli nebo vyloučili z detekce. To se týká i plynulého doladění, pokud nejste s výběrem spokojeni. Další objekty nebo osoby budete přidávat nebo odstraňovat ze snímků snadno a rychle. Výsledné průhledné obrázky lze ukládat do formátu PNG nebo pomocí systémové schránky přenášet do jiných aplikací s podporou transparentnosti obrazu. Background Remover obsahuje základní nástroje na natočení obrazu a také efekt bokeh, což je zjednodušeně řečeno rozostření původního pozadí. Vzniká tak zajímavý efekt s různou hloubkou ostrosti, kdy zpravidla objekt v popředí je zaostřen a pozadí je rozostřené. Doporučujeme to vyzkoušet. Program je vhodný i pro úplné začátečníky. 

Plnou verzi programu Ashampoo Background Remover v ceně 450 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce listopadu 2023. 

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 10-11 (64 bit)
www.ashampoo.com

Při úpravách obrázků je nejdůležitější přesnost. Přestože je inteligentní funkce automatické detekce v aplikaci Ashampoo Background Remover pozoruhodně přesná, software vám dává možnost postupného ručního ovládání až de nejmenších detailů.

Background Remover obsahuje základní nástroje na natočení obrazu a také efekt bokeh, což je zjednodušeně řečeno rozostření původního pozadí. Vzniká tak zajímavý efekt s různou hloubkou ostrosti, kdy zpravidla objekt v popředí je zaostřen a pozadí je rozostřené.

Software umožňuje bez námahy nahradit pozadí. Tato funkce vám umožní přenést objekty do zcela nových prostředí nebo vytvořit zcela odlišné scény. Možnosti jsou omezeny pouze vaší fantazií. Výměnou pozadí snímků můžete svým snímkům vdechnout nový život. Experimentujte!

Ashampoo Background Remover se neomezuje na pouhé odstranění pozadí, ale otevírá dveře ke kreativitě. Software umožňuje snadno nahradit pozadí. Tato funkce vám umožní přenést objekty do zcela nových prostředí nebo vytvořit zcela odlišné scény. Možnosti jsou omezeny pouze vaší fantazií. Ashampoo Background Remover nově definuje úpravu obrázků kombinací automatizace a uživatelského ovládání. Jeho inteligentní automatická detekce, možnosti ručních úprav, možnosti nahrazení pozadí a uživatelsky přívětivé rozhraní z něj činí nepostradatelný nástroj pro fotografy, designéry i kreativní nadšence. Nedovolte, aby vás zdlouhavé ruční úpravy připravily o čas - vyzkoušejte si úpravy obrázků tak, jak mají být: efektivní, přesné a bezmezně kreativní.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud