Přejít k hlavnímu obsahu

Netflix Downloader

Martin Kučera 17.10.2023
Zdroj: Chip/StreamFab

Aplikace StreamFab Netflix Downloader dokáže z oblíbené streamovací služby stahovat filmy a seriály na disk počítače ve zvolené kvalitě až do rozlišení 4K. Plná verze - Chip 11/2023.

Chtěli byste si přehrávat filmy z Netflixu v počítači i bez připojení k internetu? Pak potřebujete speciální nástroj, který je dokáže stáhnout.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Jistě víte, že streamovací služby jako Netflix a všichni jeho konkurenti umožňují stáhnout filmy a seriály do paměti mobilů a tabletů, takže si můžete užívat zábavu i bez připojení k internetu. Má to ale dva háčky. Především je možnost stahování vždy do jisté míry omezená – co do počtu stažených titulů nebo doby, po kterou je možné stažený obsah přehrávat. No a druhým háčkem je, že do notebooků stahovat obsah pro off-line přehrávání nelze. Oba nedostatky řeší aplikace StreamFab Netflix Downloader, která umožňuje z Netflixu stahovat jakýkoli obsah v jakémkoli množství. Můžete si přitom zvolit rozlišení videa (nejvýše Full HD i u titulů ve 4K), zvukovou stopu i jazyk titulků a aplikace vám stáhne film či seriál ve formátu MP4 – včetně obrazu v HDR a prostorového zvuku v Dolby Atmos. Dávkově je možné stahovat celé sezóny seriálů nebo si nechat pravidelně stahovat nově přidané díly. Další informace najdete v manuálu (PDF) a na produktové stránce.

Pro stahování videí z Netflixu pomocí aplikace StreamFab Netflix Downloader budete samozřejmě potřebovat předplatné této streamovací služby – abyste se mohli k filmům a seriálům vůbec dostat. Klikněte proto na nabídku „Domů“ a v pravé části okna na tlačítko „Accept“. Pak se pomocí e-mailu a hesla přihlaste k vašemu účtu na Netflixu a můžete se pustit do vyhledávání a stahování videí.

Roční plnou verzi programu StreamFab Netflix Downloader v ceně 1 000 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce listopadu 2023.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.dvdfab.cn

Po přihlášení k vašemu účtu na Netflixu vás v programu StreamFab Netflix Downloader čeká důvěrně známé prostředí, ve kterém můžete procházet a vyhledávat filmy a seriály. Pokud ale na nějaký titul kliknete, nespustí se jeho přehrávání, ale okno s parametry jeho stažení.

Okno s předvolbami stažení se liší pro filmy a seriály, kde je možné volit jednotlivé díly z různých sezón, stejně jako si načasovat pravidelné nahrávání nově přidaných dílů. Obsah se stahuje nejvýše ve Full HD rozlišení a můžete si zvolit zvukovou stopu i titulky.

Podle zvoleného rozlišení spočítá StreamFab Netflix Downloader velikost souboru s filmem či seriálem. Průběh stahování pak můžete sledovat pod nabídkou „Stahování“, kde nechybí ani volba „Po skončení úkolu“, která umožňuje například uspání počítače po dokončení.

Kromě aplikace StreamFab Netflix Downloader existuje pod stejnou značkou ještě celá řada dalších nástrojů, včetně aplikací na stahování videoobsahu ze streamovacích služeb Amazon Prime Video, Disney+, Max nebo Apple TV+. A samozřejmě nemůže chybět ani StreamFab YouTube Downloader. Další nástroje SteamFab si poradí i s videoobsahem na internetu, chráněným před kopírováním pomocí různých variant šifrování DRM.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud