Přejít k hlavnímu obsahu

WashAndGo

Martin Kučera 17.10.2023
Zdroj: Chip/Abelssoft

Plná verze WashAndGo se postará o servis operačního systému. Udrží počítač v dokonalém funkčním stavu, optimalizuje organizaci dat a zvýší jeho bezpečnost. Plná verze - Chip 11/2023.

Váš počítač by měl být pravidelně udržován. WashAndGo se automaticky postará o stopy po surfování i chyby v registrech.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

WashAndGo je nástroj pro očistu počítače od důvěrných dat vznikajících při surfování i další práci s počítačem, jako je historie naposledy upravených souborů více než 500 aplikací (které výrobce programu sleduje) a metadata Word, Excel nebo PowerPoint, a také pro odstranění chyb a nestability systému. Navíc obsahuje modul pro zaručeně neobnovitelné mazání dat. WashAnadGo při každém spuštění počítače provede rychlý sken počítače a vyhledá a odstraní pozůstatky po surfování na internetu: cache prohlížeče a soubory cookie, historii navštívených stránek a mnoho dalších důvěrných stop. Samozřejmě podle scénáře nastaveného uživatelem počítače. Program také vyhledá a opraví chybné záznamy v registrech Windows, nefunkční zástupce na pracovní ploše, nedostupné položky ve složce s nedávno otevřenými soubory a nefunkční položky v seznamu nainstalovaných programů v systému Windows. Prostřednictvím karty "Automation" navíc aplikace umožňuje nastavit si automatické čištění v pravidelných intervalech a to buď při každém spuštění počítače, jednou týdně nebo každý den v zadaný čas. Používání programu je vhodné a bezpečné i pro začátečníky, protože nabízí odstranění jen těch položek, u kterých si je téměř 100% jist, že jsou zcela zbytečné a můžete je bezpečně a bez obav smazat. Pouze v případě, že by přeci jen mohlo dojít k problému a případné nestabilitě systému, vytvoří program bezpečnostní zálohu, která vám umožní zrušit všechny změny až 7 dní nazpět.

Časově neomezená plná verze programu WashAndGo 27 v ceně 700 korun, která je shodná s prodávanou licencí, ovšem bez možnosti updatu a technické podpory. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce listopadu 2023.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.abelssoft.net

Ihned po spuštění provede WashAndGo kontrolu počítače a vyhledá pozůstatky po surfování na internetu a další stopy, které ukládají internetové prohlížeče. Program nalezne i chybné záznamy v registrech a další systémový odpad, vše pak snadno a rychle vymažete kliknutím na tlačítko »Clean«.

Aby byla údržba efektivní, je potřeba ji provádět pravidelně. Doporučujeme vám tedy nastavit si na kartě »Automation« spouštění čištění v časovém intervalu, který vám bude nejlépe vyhovovat. Program se může automaticky spouštět buď při každém startu počítače, jednou týdně nebo každý den v zadaný čas.

Na kartě »Tool & Helpers« najdete pod tlačítkem »Analyze disk usage« i nástroj »FolderVisualizer« pro analýzu obsahu disku, pomocí nástroje »Securely erase files« bezpečně odstraníte vybrané soubory i celý obsah složek a klinutím na tlačítko »Remove unnecessary software« otevřete Ovládací panely se seznamem nainstalovaných programů a funkcí.

WashAndGo nabízí na kartě "Tools & Helper" tři povedené nástroje a tlačítko "Uninstall Unnecessary Software" pro rychlý přístup do Ovládacích panelů se seznamem nainstalovaných programů a funkcí. Nástroj pro analýzu obsahu disku spustíte kliknutím na tlačítko "Analyze Disk Usage". Nástroj ihned po svém spuštění prohledá všechny interní i připojené externí disky a nabídne analýzu obsahu disku podle typů souborů a seznam 100 největších souborů. Pomocí nástroje "Find Duplicate Files" můžete vyhledat a následně odstranit duplicitní soubory. Předvolby jsou zaměřené na dokumenty a multimediální soubory. Po analýze, která se může protáhnout i na několik desítek minut, se můžete rozhodnout jak s duplicitami naložíte, zda je budete chtít smazat nebo je zachováte. Zkušenější uživatelé pak mohou na kartě "Settings" upravit nastavení programu tak, aby zásahy programu do čištění počítače probíhaly přesně podle jejich požadavků.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud