Přejít k hlavnímu obsahu

Banking Browser 2024

Martin Kučera 17.10.2023
Zdroj: Chip/Abelssoft

Banking Browser je upravená varianta prohlížeče pro internetové bankovnictví, s blokováním podvodných stránek a ochranou proti phishingu a dalším typům útoků. Plná verze - Chip 11/2023.

Internetové bankovnictví je určitě pohodlné, ale vyžaduje určitou míru obezřetnosti. Se zabezpečeným bankovním prohlížečem vás podvodníci neoklamou.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Speciální internetový prohlížeč Banking Browser 2024 chrání uživatele internetového bankovnictví před podvrženými webovými stránkami (phishingem), prostřednictvím kterých se kyberzločinci snaží odcizit přihlašovací údaje a další citlivá data. Další bezpečnostní prvky zahrnují blokování všech známých podvodných internetových stránek, stejně jako možnost zadávání údajů prostřednictvím virtuální klávesnice na obrazovce. Případný keylogger ve vašem počítači pak nebude schopný zaznamenat stisknuté klávesy. Prostřednictvím prohlížeče Banking Browser můžete ale nejen bezpečně používat internetové bankovnictví, ale třeba také nakupovat v e-shopech. Oblíbené stránky si můžete označit záložkou, abyste k nim měli přístupu rovnou z domovské stránky prohlížeče. S vestavěným generátorem hesel si můžete vytvořit bezpečná hesla pro všechny webové služby.

Plnou verzi programu Banking Browser 2024 v ceně 500 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce listopadu 2023. 

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
http://www.abelssoft.com

Banking Browser 2024 se spustí v samostatném okně, kde je nutné nejprve kliknout na volbu „Activate secure surfing“. Pak můžete zadat adresu vašeho internetového bankovnictví, nebo použít Google pro její vyhledání. Banking Browser 2024 ověří bezpečnost stránky a zobrazí její obsah.

Stránky internetového bankovnictví, které používáte, si můžete označit záložkou (první tlačítko v pravé části adresního řádku) a pak k nim budete mít rychlý přístup přímo z domovské stránky prohlížeče Banking Browser 2024.

Mezi nástroji ve výbavě prohlížeče Banking Browser 2024 najdete také šikovný generátor složitých hesel. S tímto nástrojem si snadno vytvoříte hesla o zvolené délce, která budou obsahovat požadovanou kombinaci písmen, číslic a speciálních znaků.

V prohlížeči Banking Browser 2024 jsou přednastaveny stránky internetového bankovnictví německých bank, ale to nijak nesnižuje jeho použitelnost a užitečnost pro čtenáře českého Chipu. Do adresního řádu můžete zadat adresu vaší banky a volbou „The site is safe“ potvrdit, že se jedná o bezpečnou stránku internetového bankovnictví, ke které se chcete připojit. Pak si můžete tuto stránku přidat mezi záložky pro jednodušší opakovaný přístup.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud