Přejít k hlavnímu obsahu

Chip DVD 11/2023

Martin Kučera 17.10.2023
Zdroj: Chip

To nejlepší z obsahu Chip DVD a On-line DVD 11/2023.

Vše z Chip DVD najdete i na On-line DVD: S pomocí zajímavé aplikace NetOptimizer je možné prověřit a optimalizovat konfiguraci síťového připojení počítače. Následnou údržbu systému můžete svěřit WashAndGo – nástroji s automatizovanými funkcemi. Partition Master je výkonný správce pevných disků. Netflix Downloader zvládne ze streamovací služby Netflix stahovat filmy a seriály na disk počítače. Mobilní videoeditor VSDC for iPhone nabídne pokročilé nástroje pro efekt obraz v obraze a úpravu rychlosti. | Za redakci Chip DVD a On-line DVD - Martin Kučera

Hity 11/2023: (Obsah Chip DVD (PDF) >>Plné verze >> | On-line DVD >>)

Období registrací plných verzí z tohoto vydání 11/2023 je zpravidla do konce listopadu 2023, detaily najdete v popisech jednotlivých programů na Chip DVD a On-line DVD. Upozorňujeme, že uvedené období se zpravidla týká jak registrace (získání licenčního klíče), tak i instalace programu, vložení licenčního klíče do programu a jeho aktivace po internetu. Přístup výrobců se liší a často bývá velmi striktní. Může tedy stát, že i když máte licenční klíč, který jste používali, tak s novou instalací programu se vám ho už nepodaří aplikovat, protože uplynula aktivační doba. Pro účely registrací z časopisu Chip důrazně doporučujeme si zřídit univerzální e-mail ve službě Google Mail. Tuzemské e-mailové služby často blokují registrační zprávy jako spam a registrační zprávy nedoručují. Licence pro Chip: Není-li uvedeno jinak, jsou plné verze programů z Chipu určeny pro jeden nekomerční počítač/zařízení (pro jednoho uživatele) bez nároku na bezplatný update a technickou podporu. Licence je určena pouze pro majitele příslušného vydání časopisu Chip a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. 

on-line-dvd-100(1)On-line DVD na adrese www.chip.cz/dvd je identická internetová verze fyzického disku Chip DVD. Přístup k On-line DVD mají ke svým účtům automaticky přidělený předplatitelé tištěného a kombi předplatného Chipu a čtenáři digitálního Chipu z e-shopu www.chip.cz/digi. Čtenáři digitálního Chipu, kteří nakupují přímo v mobilní aplikaci Chip CZ získají přístup pomocí DVD kódu, kterým si odemknou přístup do příslušného vydání. Jak to funguje >> Další informace a řešení problémů s On-line DVD: [email protected]. Přístup k On-line DVD není možné přidělit k tištěným vydáním zakoupeným na stánku. To můžete vyřešit předplaným Chipu >>, výrazně ušetříte a navíc si můžete vybrat zajímavé bonusy/dárky.

AVG IS pro ChipExkluzivní plná verze AVG Internet Security pro Chip dlouhodobě přináší čtenářům Chipu komplexní zabezpečení počítače. Licenci je nutné každý měsíc prodloužit novým licenčním klíčem, který lze snadno získat pomocí e-mailové adresy uvedené pravidelně v časopisu na straně 51 nebo na Chip DVD (případně v On-line DVD) v článku k programu AVG IS. Výbava AVG IS pro Chip je identická s aktuální verzí pro domácnosti v ceně 1 499 Kč včetně plných updatů programu a antivirových řetězců. Pro firemní zákazníky je určena verze Business.


ANTIVIROVÁ KONTROLA a bezpečnost dat na Chip DVD a On-line DVD 11/2023: Data byla před publikováním 03. 10. 2023 prověřena na výskyt virů následujícími aktualizovanými produkty: Norton AV, AVG/Avast IS, BitDefender IS, Avira IS, ESET/NOD32, SentinelOne, Mawarebytes, CatchPulse, který využívá také on-line antivirové enginy. V případě, že váš antivir zahlásí u některého souboru podezření nebo poplach, může to být způsobeno skutečným problémem, který se objevil v průběhu času, nebo jen zapnutou hloubkovou heuristickou analýzou (ESET, AVG). Ta je velmi citlivá na jakékoliv náznaky podezřelého chování a kombinaci znaků nebo nahlásí tzv. potenciálně nebezpečnou aplikaci nebo tzv. riskware. Většinou jde o problém neošetřeného kódu programu, který může být teoreticky zneužit a způsobit problém nebo když program nebo jeho instalátor nabízí možnost volitelné instalace dalších programů výrobce (vyhodnoceno jako adaware). Samotný program nemusí být nutně zavirovaný (např. typické hlášení u antiviru). Pokud chcete mít jistotu, doporučujeme antivirové skenování pomocí serveru www.virustotal.com, kam příslušný soubor zašlete na kontrolu a obratem vidíte jeho stav z pohledu více než 70 antivirů. Software, u kterého si nejste jisti bezpečností, určitě nepoužívejte! Vydavatel nenese žádnou zodpovědnost za ztrátu dat nebo jakékoliv jiné poškození v důsledku používání programů z Chipu.

Reklamace Chip DVD: Pokud zjistíte, že některý z nově zakoupených disků Chip DVD je v mechanice nečitelný, máte nárok na výměnu. Náhradní DVD zasíláme obratem poštou na základě žádosti zaslané na e-mailovou adresu [email protected], kde krátce popíšete váš problém, uvedete číslo vydání časopisu a vaši poštovní adresu. Pokud jste předplatitel, využijte raděj pohodlný přístup ke službě On-line DVD, což je identické kompletní Chip DVD na internetu.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud