Přejít k hlavnímu obsahu

Výzvy AI pro pokročilé uživatele

Pavel Trousil 17.10.2023
Zdroj: Getty Images

Práce se současnými jazykovými modely je fascinující a zábavná. Chcete-li však dosáhnout optimálních výsledků, musíte jim zadávat ty správné výzvy. Ukážeme vám nejlepší triky a nástroje, které k tomu slouží.

Chip 11/2023: Při práci s jazykovámi modely platí, že optimálních výsledků dosáhnete jen tehdy, když zadáte správné vstupy. A platí také pravidlo: čím přesněji je formulována výzva, tím přesnější bude i odpověď. V našem článku vám představíme několik způsobů, jak z chatů s umělou inteligencí vytěžit více. 

Komunikaci s „umělou inteligencí“ umožňuje například Bing Chat od Microsoftu, což je jakýsi "ChatGPT Light", který společnost integrovala do svého prohlížeče Edge (bing.com). K interakci s chatbotem je zapotřebí pouze účet u Microsoftu, který si zde v případě, že ho nemáte, můžete zdarma zřídit. Možnosti Bing chatu se však schopnostem ChatGPT ani zdaleka nepřibližují. Na druhou stranu Bing podporuje vyhledávání na webu. Jak se správně ptát a bavit s ChatGPT se dozvíte v Chipu 11/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud