Přejít k hlavnímu obsahu

Srovnávací test True Wireless sluchátek

Michal Bareš 10.11.2023
Zdroj: Sony

V laboratoři jsme podrobně otestovali 30 aktuálních modelů bezdrátových sluchátek do ucha a poradíme vám, která jsou pro vás nejvhodnější.

Chip 12/2023: Bezdrátová sluchátka s praktickými nabíjecími kolébkami jsou stále oblíbenější a dají se sehnat v cenovém rozpětí od pár set až po téměř deset tisíc korun. Není proto divu, že mezi nimi existují velké rozdíly ve zvuku, výdrži i pohodlí a zdaleka ne každý model stojí za doporučení.

V testu se mezi sebou utkalo celkem 30 současných modelů TWS, včetně velmi zajímavých kousků, jako jsou prvotřídní sluchátka Sony WF-1000XM5 nebo například výjimečně skvěle znějící Technics EAH-AZ80. Vyzkoušeli jsme dále mimo jiné modely Apple AirPods Pro, Jabra Elite 7 nebo Samsung Galaxy Buds2 Pro. Za pozornost ale stojí i zcela vodotěsná sluchátka JBL Reflect Aero, designově unikátní model Nothing Ear (2) nebo sportovní špunty Adidas FWD-02 Sport. Cenový tip si tentokrát odnáší sluchátka, která za necelých 2 200 Kč nevykazují žádné zásadní slabiny. Kompletní výsledky testu najdete v Chipu 12/2023.

Další témata Chipu 12/2023


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud