Přejít k hlavnímu obsahu

Backup Pro 17

Martin Kučera 10.11.2023
Zdroj: Chip

Zbavte se strachu z virů, ransomwaru a hardwarových chyb. Zálohujte s pomocí programu Ashampoo Backup. Navíc stačí jen jednou nastavit zálohovací úkoly a už se nemusíte o nic starat. Plná verze - Chip 12/2023.

Zálohovat celé disky včetně operačního systému, všech aplikací i dat může být naprosto snadné – stačí jen použít nástroj, který to vše udělá za vás.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Úlohou programu Ashampoo Backup Pro 17 je maximální zjednodušení procesu vytváření záloh důležitých dat. A tento úkol plní velmi úspěšně, ať už zálohujete celé disky, nebo jednotlivé soubory či složky. Samozřejmostí je možnost nastavení frekvence zálohování, které může probíhat několikrát denně, týdně nebo třeba měsíčně. Zálohy lze komprimovat do ZIP archivů a ochránit je šifrováním. Ashampoo Backup pracuje velmi spolehlivě, běží na pozadí operačního systému a zálohy dat provádí automaticky podle nastaveného plánu. Pokud je v nastaveném čase zálohování počítač vypnutý nebo není k dispozici zálohovací médium, provede se zálohování při nejbližší příležitosti. Výhodou je, že můžete zálohy ukládat nejen na lokální nebo síťové disky, ale také do cloudových úložišť. Podporovány jsou služby jako OneDrive, Disk Google nebo třeba Dropbox. Pro kompletní obnovu dat ze zálohy lze použít i bootovací USB flash disk, který si vytvoříte přímo v zálohovacím programu. Program má velice snadné ovládání s českou lokalizací.

Plnou verzi programu Ashampoo Backup Pro 17 v ceně 1 200 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce prosince 2023.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 10-11 (32/64 bit) 
www.ashampoo.com

Výchozí obrazovka programu Ashampoo Backup nabízí přehled všech nastavených úloh zálohování, společně s výsledky nebo problémy posledního cyklu zálohování. Můžete zde rovnou spustit zálohování, nebo vytvořit nový plán pravidelné zálohy.

V programu Ashampoo Backup si můžete vytvořit neomezené množství zálohovacích úloh pro každou příležitost a různé typy dat. Stačí jen zvolit úložiště záloh a data k zálohování. Může přitom jít o celé disky, oddíly nebo konkrétní složky a soubory v nich. Ashampoo Backup nabízí i užitečné šablony.

Kromě samotného zálohování s bohatými možnostmi nastavení nabízí Ashampoo Backup i několik dalších užitečných funkcí. Patří k nim především možnost vytvoření záchranného USB flash disku nebo CD/DVD ke spuštění havarovaného počítače a kontrola stavu pevných disků.

V rámci nastavení automatizovaných záloh umožňuje Ashampoo Backup určit také počet verzí záložních dat, které se budou uchovávat. Když si nechtěně přepíšete obsah důležitého dokumentu, budete jistě rádi, že se můžete v zálohách vrátit i k některé z jeho starších verzí. Pokud vás příliš netrápí dostatek kapacity na záložní data, určitě si uchovávejte více postupných verzí záloh důležitých dokumentů. Zálohování většího množství dat může pochopitelně trvat i delší dobu, takže vám Ashampoo Backup nabídne i možnost automatického vypnutí počítače po dokončení přenosu dat do úložiště záloh. Užitečná je i funkce automatické kontroly záložních dat, prováděné po dokončení zálohování.

Všechny plné verze na Chip DVD 12/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud