Přejít k hlavnímu obsahu

ZoneAlarm Extreme Security NextGen

Martin Kučera 10.11.2023
Zdroj: Chip

ZoneAlarm Extreme Security NextGen poskytuje robustní zabezpečení počítače s Windows proti kybernetickým hrozbám, virům, podvodům i špehování. Plná verze - Chip 12/2023.

Přestože především Windows 11 poskytují i s vestavěnými nástroji dobrou ochranu proti virům a útokům z internetu, vždy je co zlepšit a doplnit.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

ZoneAlarm Extreme Security NextGen rozšíří zabezpečení počítače s Windows skutečně ve všech směrech – obsahuje technologii antiviru nové generace, vylepšenou ochranu proti ransomwaru, pokročilou ochranu proti phishingu, přizpůsobitelné filtrování webového obsahu a oceňovaný firewall. Antivirová ochrana v reálném čase kontroluje soubory proti databázi virů a blokuje všechny hrozby, včetně škodlivých příloh, odkazů a webových stránek. ZoneAlarm Extreme Security NextGen rovněž detekuje útoky ransomwaru, blokuje je a okamžitě obnovuje zašifrované soubory. Anti-phishingová ochrana chrání před podvrženými webovými stránkami a zabrání i nechtěnému sdílení vašich osobních údajů s hackery. Tato funkce je součástí rozšíření Web Secure pro Chrome, Edge a Firefox. ZoneAlarm Extreme Security NextGen také nabízí přizpůsobitelné filtry webového obsahu, využívající cloudovou databázi více než 100 milionů webových stránek.

Osmiměsíční plnou verzi programu ZoneAlarm Extreme Security NextGen v ceně 400 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení, včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce prosince 2023.

Plná verze | Bez registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.zonealarm.com

Stejně jako většina ostatních bezpečnostních programů informuje i ZoneAlarm Extreme Security NextGen na své domovské obrazovce o aktuálním stavu zabezpečení počítače a naplánovaných kontrolách. Ikony dole vedou k nastavení jednotlivých bezpečnostních prvků.

Funkce antiviru a Firewallu najdete i ve výbavě Windows, proto věnujte pozornost především předvolbám v nabídce „Zabezpečení webu“. Především si zkontrolujte aktivování funkcí na ochranu proti phishingu a nebezpečným webovým stránkám.

Jen ve verzi „Extreme“ najdete funkce „Anti-Ransomware“ a „Anti-Keylogger“, které zastaví pokusy o zašifrování souborů ve vašem počítači, stejně jako zablokují programy, které se snaží odposlechem stisknutých kláves získat hesla a další citlivé údaje.

ZoneAlarm Extreme Security NextGen má také mobilní verzi pro ochranu mobilních telefonů s Androidem a iPhonů. Po instalaci bude program chránit smartphone před škodlivým softwarem, ale také před škodlivými a podvrženými webovými stránkami nebo odcizením osobních údajů a ostatních citlivých dat. ZoneAlarm Extreme Security NextGen kontroluje všechny stahované aplikace a také všechny otevírané odkazy na webové stránky a soubory – s velmi nízkými nároky na výkon i baterii mobilu.

Všechny plné verze na Chip DVD 12/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud