Přejít k hlavnímu obsahu

Malware Fighter 10 Pro

Martin Kučera 09.12.2023
Zdroj: Chip

IObit Malware Fighter ochrání počítač před viry, spywarem, ransomwarem i dalšími škodlivinami, stejně jako varuje před nebezpečnými webovými stránkami. Plná verze - Chip 01/2024.

Chcete svému počítači poskytnout lepší ochranu, než zvládne vestavěný Microsoft Defender? Vsaďte na osvědčený antivirový engine s mnoha dalšími funkcemi.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Za účelem kompletní ochrany vašeho počítače před útoky a škodlivým softwarem z internetu je IObit Malware Fighter vybavený hned několika bezpečnostními moduly na kontrolu dat, proudících do vašeho počítače z internetu, nebo hlídání podezřelého chování spuštěných programů. Pro včasné odhalení nových typů škodlivého softwaru používá Malware Fighter nejen pravidelné aktualizace databáze a kontroly souborů, ale rovněž i technologii cloudu. Díky anonymnímu sdílení podezřelých dat mezi všemi uživateli programu proběhne identifikace a zastavení šíření nového typu nákazy velmi rychle. Dále IObit Malware Fighter detekuje také potenciálně nebezpečné chování instalovaných programů, pokusy o neoprávněnou manipulaci (zašifrování) souborů ransomwarem nebo napadení webkamery za účelem vašeho špehování. Šikovnou funkcí je také trezor na data, kde můžete v šifrované podobě ukládat důležité soubory. Pro majitele starších počítačů je určitě zajímavý i fakt, že IObit Malware Fighter je připravený stále chránit i velmi staré verze systémů Windows.

Roční plnou verzi programu IObit Malware Fighter 10 Pro v ceně 500 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce ledna 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.iobit.com

Pro zabezpečení vašeho počítače před škodlivým softwarem slouží kontrola dat v reálném čase i pravidelné skenování obsahu disku. Skenování lze spouštět ručně, ale daleko lepší je nastavit si automatické kontroly počítače programem IObit Malware Fighter v pravidelném intervalu.

V základním nastavení programu jsou již aktivovány všechny bezpečnostní moduly. IObit Malware Fighter také chrání internetový prohlížeč před podvodným přesměrováním webových stránek a dalšími útoky. Díky tomu se už nemusíte o zabezpečení svého počítače nijak zvlášť starat.

Že se IObit Malware Fighter postará o ochranu vašeho počítače skutečně bez nutnosti uživatelských zásahů podtrhuje také „Automatický test“ – funkce, která provádí skenování souborů na výskyt škodlivého kódu na pozadí, ale jen ve chvílích, kdy s počítačem nepracujete.

Jádrem bezpečnostního softwaru IObit Malware Fighter je antivirový engine Bitdefender, prověřený pravidelnými úspěchy v nezávislých testech spolehlivosti. Ve výchozím nastavení se IObit Malware Fighter spouští automaticky se startem počítače a následně běží na pozadí operačního systému. Jeho činnost indikuje tlačítko v oznamovací oblasti hlavního panelu (vedle hodin), odkud také můžete vyvolat jeho hlavní okno s ručním spouštěním testů a možnostmi nastavení.

DualSafe Password Manager

Mezi nástroje, které lze dodatečně stáhnout přímo prostřednictvím programu IObit Malware Fighter (konkrétně v nabídce „Centrum akcí“), patří také aplikace na správu hesel DualSafe Password Manager. Tento správce hesel podporuje internetové prohlížeče Chrome, Edge, Opera i další browsery postavené na jádru Chromium, ve kterých umí automaticky vyplňovat hesla pro rychlé, ale bezpečné přihlašování. K dispozici je zcela zdarma pro neomezený počet uložených hesel i dalších citlivých údajů, které se nesmí dostat do rukou nikomu cizímu. Po vytvoření nového uživatelského účtu, nebo přihlášení přes Google či Facebook, si zvolíte bezpečné hlavní heslo, aplikace vám vygeneruje nouzový obnovovací kód, kterým můžete svoji šifrovanou databázi hesel zachránit v případě ztráty hlavního hesla, a pak už se můžete pustit do ukládání hesel. Pomůže vám s tím třeba i vestavěný generátor bezpečných hesel.

Všechny plné verze na Chip DVD 01/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud