Přejít k hlavnímu obsahu

Perfect PDF 11 Premium

Martin Kučera 19.02.2024
Zdroj: Chip

Program Perfect PDF 11 Premium slouží nejen k prohlížení, ale především k úpravám obsahu PDF dokumentů, u kterých je možné upravit i uspořádání stránek. Plná verze - Chip 03/2024.

Běžné prohlížeče PDF dokumentů zvládnou maximálně vkládat komentáře nebo korektorské značky. Pro skutečné úpravy potřebujete profesionální nástroj.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

award V programu Perfect PDF najdete kompletní sadu nástrojů na vytváření i úpravy dokumentů v univerzálním formátu PDF. Aplikace přitom podporuje nejnovější specifikaci formátu PDF, a navíc dokáže z dokumentů s obrázky vytvářet PDF soubory s menší datovou velikostí než s aplikací Adobe Acrobat, pocházející přímo od tvůrce formátu PDF. Obsah existujících PDF dokumentů umí Perfect PDF rozložit na jednotlivé součástky (textové bloky, obrázky, odkazy atd.) a umožní vám jejich úpravy. Dále můžete upravovat i ostatní vlastnosti PDF dokumentů, jako jsou certifikáty, digitální podpisy nebo metadata popisující obsah PDF souborů. Jelikož se aplikace Perfect PDF instaluje do počítače i jako virtuální tiskárna, je možné vytvářet PDF dokumenty z jakékoli aplikace s podporou tisku. K dispozici je také funkce na převod obsahu PDF dokumentů na prostý text, se kterým můžete dále pracovat třeba ve Wordu. V tištěném Chipu na straně 116 jsme připravili rozsáhlý popis programu.

Plnou verzi programu Perfect PDF 11 Premium v hodnotě 1 200 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací. Licenční klíč Perfect PDF 11 Premium, který získáte pomocí registrace, můžete následně použít ke zlevněnému upgradu na Perfect PDF 12 Premium. A to jak na předplatné, tak i na trvalou licenci. Informace k upgradu najdetepo přihlášení do svého učtu v záložce "Promotion".

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-10 (32/64 bit)
www.soft-xpansion.com

Program Perfect PDF si můžete nastavit jako výchozí prohlížeč souborů ve formátu PDF, ale daleko více práce odvede při úpravách dokumentů v tomto univerzálním formátu. Perfect PDF rozloží dokument na textové bloky a grafiku a jednotlivé prvky pak můžete přesouvat i měnit jejich obsah.

Velmi užitečné funkce programu Perfect PDF vám pomohou skládat PDF dokumenty z více samostatných souborů nebo naopak exportovat z rozsáhlých PDF dokumentů vybrané stránky. Také je možné měnit pořadí stránek, otáčet je nebo třeba měnit jejich velikost.

Perfect PDF se instaluje jako virtuální tiskárna, která vám umožní vytvářet PDF soubory z libovolných aplikací s podporou funkce tisku. V nastavení si můžete určit, v jaké kvalitě bude PDF soubor vygenerován, což samozřejmě ovlivňuje jeho výslednou velikost.

Program Perfect PDF je neustále vyvíjen a jeho nejnovější verze je označena číslovkou 12. Aplikace Perfect PDF 12 Premium nabízí například plnou podporu operačního systému Windows 11, stejně jako dále vylepšené funkce na prohlížení, úpravy a sdílení dokumentů v univerzálním formátu PDF. Perfect PDF 12 Premium se také bez problému integrují s nejnovějšími aplikacemi z Microsoft 365. Program si můžete pořídit formou předplatného, nebo s trvalou licencí.

AKCE - upgrade na vyšší verzi: V rámci této promoakce získáte licenční klíč Perfect PDF 11 Premium, které můžete následně použít ke zlevněnému upgradu na Perfect PDF 12 Premium. A to jak na předplatné nebo na trvalou licenci.

Všechny plné verze na Chip DVD 03/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud