Přejít k hlavnímu obsahu

Top telefony s nejvyšším výkonem

Michal Bareš 23.02.2024
Zdroj: Getty Images

Těsně před uvedením nové řady Samsung Galaxy S24 i nadcházejících novinek Honor Magic6 Pro nebo Xiaomi 14 jsme otestovali nejlepší smartphony začátku letošního roku. Nemusíte se ale bát, nové S24, stejně jako Magic6 Pro, už testujeme a podrobné výsledky přineseme již v příštím čísle.

Chip 03/2024: Do testu jsme zařadili 30 nejlepších smartphonů počátku roku 2024 a najdete mezi nimi jak kompletní řadu telefonů Apple iPhone 15, tak kompletní portfolio řady Samsung Galaxy S23 nebo zajímavé smartphony Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro, stejně jako herní speciály Asus ROG Phone 7 nebo Redmagic 9 Pro. Otestovali jsme také telefony Motorola Edge 40 Pro, Vivo X90 Pro, Google Pixel 8 Pro nebo třeba Asus Zenfone 10. 

I když většina z nich nedávno dostala, nebo v nejbližší době dostane nástupce, testované modely budou v dohledné době k dispozici za zajímavé slevy, takže doufáme, že si z naší bohaté nabídky vyberete. A pokud ne, sledujte naše testy, během následujících pár týdnů vyzkoušíme všechny nadcházející novinky a s výsledky testů se samozřejmě pochlubíme jak na stránkách našeho časopisu, tak na našem webovém portálu chip.cz.

Kompletní výsledky našich měření najdete ve srovnávacím testu, který vyjde v Chipu 3/2024.

Další témata Chipu 03/2024

 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud