Přejít k hlavnímu obsahu

Video Converter Ultimate

Martin Kučera 17.04.2024
Zdroj: Chip

Aiseesoft Video Converter Ultimate je komplexní software pro konverzi a úpravy videa až do rozlišení 4K. V mnoha funkcích optimalizace zdatně vypomáhá umělá inteligence. Plná verze - Chip 05/2024.

Ať už potřebujete vylepšit staré filmy z videokazet nebo tvoříte videoobsah na sociální sítě, stane se tento převodník vaším oblíbeným nástrojem.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Aiseesoft Video Converter Ultimate umožňuje převádět videa do populárních video formátů (podpora až 1 000 formátů), jako jsou MP4, M4V, MKV a MOV. Přičemž rychlost převodů a veškerých úprav je díky hardwarové podpoře grafických procesorů až 30krát rychlejší. To je patrné zejména při zpracování videosouborů ve vyšším rozlišení. S tímto programem můžete zlepšit kvalitu videa několika způsoby pomocí umělé inteligence. Zvýšit rozlišení, optimalizovat jas a kontrast, odstranit šum videa a zlepšením dodatečné stabilizace omezit chvění videa, které vzniká zejména při natáčení z ruky. Kromě funkce převodu jsou atraktivní i jeho editační funkce. Program umožňuje vytvořit film z videozáběrů a fotografií, ke kterým lze připojit komentář nebo hudba na pozadí. Tvorbě významně napomáhají připravené šablony s přechody a efekty, které si program stáhne ze serveru výrobce při prvním použití. Přidat lze i vodoznak, pro ochranu obsahu na internetu a sociálních sítích. Třetí modul je určený pro tvorbu koláží. Což si lze představit jako tvorbu videa v rámci jedné obrazovky z několika videí nebo fotografií. Taková funkce se hodí, když chcete na obrazovku umístit dvě nebo více videí současně. Aplikováním efektů rozdělené obrazovky můžete objasnit vztah mezi jednou a druhou věcí, přidat reakce ke svým videím a učinit vaše video poutavější. Na čtvrté kartě najdete rozsáhlý soubor jednoúčelových nástrojů pro úpravu a konverze videí, fotografií a hudby. Pomocí modulu AI Video Kompresor můžete komprimovat velké video na menší velikost. Můžete nastavit výstupní formát, přejmenovat klip, oříznout velikost, upravit rozlišení a změnit datový tok/vzorkovací rychlost. A co víc, můžete si klip před kompresí prohlédnout. Zmenšovat lze i velikost samostatných zvukových souborů s minimální ztrátou kvality. V programu existuje ještě několik nových funkcí, jako je například editor metadat MP3, nástroj GIF Maker, ovladač rychlosti videa, reverzní režim videa atd. České prostředí s přehledným průvodcem "krok za krokem" umožňuje používat program i naprostým začátečníkům.

Roční plnou verzi programu Aiseesoft Video Converter Ultimate v ceně 1 100 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce května 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.aiseesoft.com

Aiseesoft Video Converter Ultimate umožňuje převádět videa do populárních video formátů. Zároveň lze zlepšit kvalitu videa několika způsoby pomocí umělé inteligence: zvýšit rozlišení, optimalizovat jas a kontrast, odstranit šum videa a zlepšením dodatečné stabilizace omezit chvění videa, které vzniká zejména při natáčení z ruky.

Videoeditor umožňuje vytvořit film z videozáběrů a fotografií, ke kterým lze připojit komentář nebo hudbu na pozadí. Tvorbě významně napomáhají připravené šablony s přechody a efekty, které si program stáhne ze serveru výrobce při prvním použití.

Třetí modul je určený pro tvorbu koláží. Což si lze představit jako tvorbu videa v rámci jedné obrazovky z několika videí nebo fotografií. Taková funkce se hodí, když chcete na obrazovku umístit dvě nebo více videí současně. Aplikováním efektů rozdělené obrazovky můžete objasnit vztah mezi jednou a druhou věcí, přidat reakce ke svým videím a učinit vaše video poutavější.

S nástrojem 3D Maker v Aiseesoft Video Converter Ultimate můžete do videa snadno přidat 3D efekty a naplno si užít 3D zážitek ve svých 3D brýlích. Zvolit můžete výstupní formát a jeho kvalitu. Převodník je schopný vybrat možnosti anaglyfu, vybrat možnosti rozdělené obrazovky, hloubku a přepnout možnost zleva doprava. Program lze využít pro hromadné konverze fotografií do jiných formátů a rozlišení. Zajímavý je také automatický odstraňovač vodoznaku, který dokáže video celkem zdařile zbavit různých textových označení nebo log. To se může hodit třeba k odstranění vodoznaků z videa z TikToku a dalších. Stačí jen vybrat oblast, kde se vodoznak nachází a během několika sekund získáte upravené video.

Všechny plné verze na Chip DVD 05/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud