Přejít k hlavnímu obsahu

Easy Desktop Organizer 5

Martin Kučera 17.04.2024
Zdroj: Chip

MG Easy Desktop Organizer pomáhá s uspořádáním zástupců instalovaných programů i souborů a složek z pracovní plochy Windows do přehledných složek. Plná verze - Chip 05/2024.

Plní se vám pracovní plocha ikonami tak dlouho, že už se v nich nevyznáte a nikdy nemůžete najít co hledáte? Pak je nejvyšší čas si na ploše uklidit.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

MG Easy Desktop Organizer je užitečný program pro uspořádání ikon zástupců instalovaných aplikací, souborů a složek na ploše operačního systému Windows. Program je snadno použitelný a nabízí mnoho funkcí, které vám pomohou uspořádat si obsah pracovní plochy přehledným a efektivním způsobem do tematicky rozdělených oken, reprezentovaných úzkým rozevíracím panelem. Oken si můžete vytvořit neomezený počet a základní kategorie obsahu jsou již v programu MG Easy Desktop Organizer připraveny. Okna se dají libovolně skrývat a zobrazovat, takže si na pracovní ploše můžete ponechat pouze ta, která v danou chvíli potřebujete. Můžete si také změnit název okna, barvu jeho pozadí, ikonu a další vlastnosti. Ikony, soubory i složky v oknech můžete uspořádat podle názvu, typu, data, velikosti a dalších vlastností a nechybí ani funkce vyhledávání napříč obsahem všech oken.

Plnou verzi programu MG Easy Desktop Organizer 5 Basic v ceně 200 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce května 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 8-11 (32/64 bit)
mstechglobal.com

Po výběru složky pro umístění profilu nastavení vaší pracovní plochy zobrazí MG Easy Desktop Organizer všechny základní složky pro roztřídění obsahu pracovní plochy Windows. Můžete je začít plnit zástupci instalovaných programů a souborů, nebo odstranit ty, které používat nebudete.

Zástupce programů lze z pracovní plochy Windows jednoduše přetáhnout do vybrané složky. Později je můžete mezi složkami libovolně přesouvat a nechybí ani kontextová nabídka pravého tlačítka myši s rozšířenými funkcemi oproti standardní nabídce na ploše Windows.

Zajímavým prvkem programu MG Easy Desktop Organizer je také panel zobrazený na horní hraně pracovní plochy. Ten umožňuje rychlý přístup k základním nástrojům operačního systému, složkám se zástupci aplikací a třeba také k obsahu systémové schránky.

Program MG Easy Desktop Organizer existuje hned ve třech různě vybavených verzích. Na Chip DVD najdete MG Easy Desktop Organizer ve verzi Basic se základní funkční výbavou. Verze Pro přidává navíc například i možnost změny pozadí, skrývání či zobrazování ikon systémových nástrojů nebo třeba automatické zálohování vlastního uspořádání pracovní plochy. V edici Pro Plus pak najdete například i vlastní postranní panel s hlavními funkcemi, panel s přehledem úkolů nebo nástroj na snímání obsahu obrazovky.

Všechny plné verze na Chip DVD 05/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud