Přejít k hlavnímu obsahu

Easy PDF

Martin Kučera 17.04.2024
Zdroj: Chip

S jednoúčelovou aplikací Easy PDF můžete snadno a rychle spojovat a rozdělovat PDF dokumenty, přidávat a ubírat stránky nebo měnit jejich pořadí. Plná verze - Chip 05/2024.

Pokud patříte k uživatelům, kteří občas potřebují v PDF dokumentech přidávat nebo přerovnat stránky, bude vám nenáročný Easy PDF věrným pomocníkem.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Dokumenty PDF se staly nepostradatelnými díky jejich jednotnému formátu, který lze bez problémů zobrazit v jakémkoli operačním systému a dokonce i na mobilních telefonech. Není divu, že s nimi téměř každý musí pravidelně pracovat. Výkonné nástroje pro úpravy souborů PDF jsou však často tak složité, že se nehodí pro standardní kancelářskou práci. Easy PDF může správnou volbou pro každého, kdo chce dělat snadné věci, aniž by trávil hodiny hledáním správné funkce v menu PDF editoru. Ve většině případů chtějí uživatelé počítačů vytvořit nový PDF z částí jiných dokumentů, jednoduše odstranit několik stránek ze souboru nebo sloučit dva soubory PDF do jednoho dokumentu. Je dobré mít po ruce program, jako je Easy PDF, ve kterém pomocí několika kliknutí myší můžete sloučit několik dokumentů, odstranit jednotlivé stránky z PDF nebo rozdělit soubor na několik malých PDF. Easy PDF je navržen přesně pro tyto potřeby. Neskrývá, že rozsah jeho funkcí je omezen, ale ty které obsahuje, zvládá výborně: sloučit celé soubory PDF nebo jednotlivé stránky, odstranit jednotlivé stránky z dokumentu, rozdělit vícestránkové dokumenty PDF do více PDF, extrahujte stránky z PDF, zvládne spořádat pořadí stránek a sdílet soubory.

Časově neomezená plná verze programu Easy PDF v ceně 450 korun, která je shodná s aktuální prodávanou licencí, ovšem bez možnosti updatu a technické podpory. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce května 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.abelssoft.de

Po spuštění programu Easy PDF přetáhněte myší pracovní dokument PDF na plochu programu. Program soubor analyzuje a otevře. Podobně můžete postupně otevřít více dokumentů.

Dokumenty jsou pro přehlednost barevně odlišeny, což vypadá jako nepodstatně, ale až zkusíte pracovat s více dokumenty, zjistíte jak hodně barevné rozlišení pomáhá při orientaci.

Jednotlivé listy dokumentů lze odstraňovat nebo přerovnávat. Pokud pracujete s více dokumenty, můžete v nich naprosto volně přesouvat jednotlivé stránky. Nebo si vytvořit nový dokument a do něj přetáhnout jen vybrané stránky.

Ve dvousloupcovém zobrazení můžete snadno vytvořit soubor PDF z několika dokumentů nebo můžete sloučit pouze stránky, které skutečně potřebujete. To je neuvěřitelně praktické, pokud se například mají přeposlat jen některé stránky z elektronické knihy nebo jen vybrané části dokumentu. Abyste měli přehled o různých souborech PDF, jsou přidané dokumenty barevně odlišeny. Snadno tak uvidíte, ze kterých různých souborů PDF stránky pro nově vytvořené PDF pocházejí. Program byl navržen tak, aby se snadno používal, takže se uživatelé nemusí proklikávat vnořenými nabídkami, aby dosáhli požadovaných výsledků. Stačí přetáhnout a pustit nebo jednoduchým kliknutím myši nahrát dokumenty a PDF jsou připraveny k úpravám.

Všechny plné verze na Chip DVD 05/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud