Přejít k hlavnímu obsahu
Novinky

Obsah Chipu 06/2015

Martin Kučera 24.05.2015

Přečtěte si o internetových platebních nástrojích, testech superlevných notebooků a  moderních M.2 SSD harddisků nebo o prvních dojmech z Microsoft Office 2016. Kompletní obsah Chipu 06/2015.   

V článku Kolik stojí kliknutí? se dozvíte, na kolik si reklamní průmysl cení vaše data a chování na internetu. Na smartphonech nejčastěji komunikujeme pomocí messengeru. Je WhatsApp tím správným měřítkem bezpečí? Nová verze minipočítače Raspberry Pi zšestinásobila svůj výkon a zvládne i Windows 10.

chip-obsah00

Chip vám ukáže, jak pomocí vhodného šifrování zabezpečit své dokumenty, fotografie a pohyb na webu. Lepší výkon pro váš počítač nemusí stát žádné peníze, vyzkoušejte chytré tipy pro tuning. Očekává se nárůst tzv. internetu věcí. Půjde o běžné předměty denní potřeby připojené on-line.

chip-obsah01  

Balík plných verzí obsahuje fotoeditor PhotoDirector 5, nástroj FarStone One 1.3 pro obnovu Windows při haváriích, šikovný Smarty Uninstaller 4 a SecureAPlus 3.3 Premium, což je cloudový antivirus s 12 enginy. Chip také přináší další výukové CD angličtiny a profesionální nástroj Microsoft OneNote 2013 na tvorbu poznámek pro počítače i smartphony,

chip-obsah02

Josef Mika – šéfredaktor Chipu: Po půlročním vývoji a testování představujeme svižné a praktické vyhledávání v digitálním Chipu. Stáhněte si aktualizaci čtečky a dejte nám vědět, co tomu říkáte.

chip-obsah03

NOVINKA: rozšířeném obsahu aktuálního Chipu na webových stránkách nyní nově najdete ukázky většiny článků a podrobný popis zpracovaných témat.

Chip je v tištěné podobě k dostání v trafikách za 179.99 Kč, v digitální verzi ho lze za 99 Kč číst na libovolných smartphonech, tabletech a počítačích. Předplatné je nejspolehlivější a nejlevnější cesta, jak se k časopisu dostat (tištěný 112 Kč / digitál 93 Kč). Předplatné časopisu | Digitální edice Chipu.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud