Přejít k hlavnímu obsahu
Novinky

Rychlý přenosný disk v neonových barvách

redakce 24.01.2011

Společnost Verbatim oznámila, že přenosný pevný disk s rozhraním USB 3.0 a kapacitou až 1 TB je nyní k dostání v šesti neonových barvách. Přenosný disk Verbatim USB 3.0 Portable Store ‘n’ Go je již k dostání v obchodech za doporučenou cenu 2179 Kč (500 GB), resp. 2899 Kč (1 TB).

Výkonný přenosný disk USB 3.0 Portable Store ‘n’ Go s rozměry jen 127 x 82 x 20 mm je praktický – umožňuje snadné každodenní ukládání či přenášení například digitálních pracovních dat. Protože podporovaná technologie USB 3.0 nabízí vyšší přenosové rychlosti a je vhodným řešením pro přenos i velkých objemů dat. Jednokabelová konektivita zajišťuje jak přenos dat, tak i napájení disku.
Součástí produktu jsou také dva softwarové balíčky. První z nich, Nero BackItUp and Burn Essentials, kombinuje tři důležité funkce najednou: pravidelné zálohování veškerých souborů a adresářů, vypalování fotografií, videonahrávek nebo jiného digitálního obsahu na CD, DVD a Blu-ray nosiče a dále pak obnovu poškozených souborů prostřednictvím Nero RescueAgent. Druhý softwarový balíček, GREEN BUTTON, snižuje spotřebu energie a prodlužuje životnost disku Verbatim Store `n` Go tím, že jej po zvoleném časovém intervalu nebo po manuálním kliknutí na ikonu GREEN BUTTON automaticky uvede do úsporného režimu.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud