Přejít k hlavnímu obsahu
Novinky

App Store: 10 miliard stažených aplikací

redakce 24.01.2011

Společnost Apple oznámila, že z jejího obchodu App Store bylo více než 160 miliony uživatelů zařízení iPhone, iPod touch a iPad z celého světa staženo více než 10 miliard aplikací. Desetimiliardtá stažená aplikace s názvem Paper Glider byla zakoupena Gail Davisovou z Orpingtonu v hrabství Kent ve Spojeném království. Jako vítězka odpočítávání do stažení desetimiliardté aplikace z obchodu App Store obdrží Gail Davisová dárkovou kartu aplikace iTunes v hodnotě 10 000 USD.

Obchod App Store nabízí více než 350 000 aplikací pro uživatele zařízení iPhone, iPod touch a iPad v 90 zemích po celém světě, kdy více než 60 000 aplikací je jen pro zařízení iPad. Zákazníci obchodu App Store mohou vybírat z neuvěřitelného množství aplikací ve 20 kategoriích včetně her, firemních aplikací, zpráv, sportu, zdraví, informačních zdrojů a cestování.

Společnost Apple je tvůrcem počítačů Mac a softwaru OS X, iLife, iWork a profesionálních aplikací. Apple je se svými přehrávači iPod a internetovým obchodem iTunes tahounem digitální hudební revoluce. Společnost Apple od základu mění mobilní telefon revolučním přístrojem iPhone a obchodem App Store a nedávno představila svůj iPad.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud