Přejít k hlavnímu obsahu
Novinky

Komplexní zálohovací software v češtině

redakce 18.10.2011

Společnost Acronis zaměřující se na zálohování a obnovu uvádí do prodeje českou verzi programu Acronis True Image Home 2012, nejnovější verzi zálohovacího softwaru pro domácí uživatele.

Společnost Acronis zkombinovala online zálohování, lokální zálohování a synchronizaci souborů do jednoho produktu. Acronis True Image Home 2012 kombinuje technologii zálohování a obnovy diskových obrazů se synchronizací souborů. Tento software umožňuje domácím uživatelům synchronizovat svá data bez ohledu na to, kde jsou uložena – PC, USB disk, NAS a navíc v cloudu – prostřednictvím služby Acronis Online Backup.
Pokud v jednom místě dojde ke změně, dojde automaticky k aktualizaci na ostatních místech, to znamená, že uživatelé mohou mít přístup k nejaktuálnějším datům kdekoliv a kdykoliv. Uživatelé mohou data také bezpečně sdílet.
Doposud se synchronizační technologie využívala ve specializovaných produktech pro synchronizaci souborů, ale ne v produktech s technologií zálohování diskových obrazů, která umožňuje zálohování celého počítače včetně operačního systému, aplikací a souborů. Acronis True Image Home 2012 nabízí tyto technologie v jednom řešení.
Česká verze Acronis True Image Home 2012 je dostupná  jako minibox nebo elektronická licence prostřednictvím vybraných prodejců a online. Doporučená koncová cena je 1052 Kč bez DPH. Cena Acronis True Image Home 2012 Plus Pack je 779 Kč bez DPH.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud