Přejít k hlavnímu obsahu
Novinky

Reproduktory pro smartphony s 360° zvukem

redakce 19.09.2011

Společnost Sony přináší nový způsob, jak zaplnit pokoj hudbou ze smartphonu, iPhonu nebo iPodu. Technologie šíření zvuku Sony Circle Sound nabízí 360° audio z jediné kompaktní reproduktorové jednotky.

Na rozdíl od klasických reproduktorů vysílá podle výrobce 3600 Circle Sound zvuk do všech koutů místnosti. Reproduktor SRS-BTV25 spojuje technologii 3600 Circle Sound s technologií bezdrátového streamování hudby přes Bluetooth, která nabízí připojení ke smartphonům včetně iPhonu a dalším zařízením vybaveným Bluetooth, jako jsou přehrávače Walkman nebo iPod touch nebo tablet iPad.
Díky svým malým rozměrům ale zvuku a všesměrové charakteristice, je reproduktor SRS-BTV25 použitelný v jakékoli místnosti a může být snadno přemístěn.
Díky portu Audio vstup můžete připojit jakýkoli přehrávač bez Bluetooth prostřednictvím konektoru mini-jack. Smartphone nebo iPhone můžete při poslechu dobíjet přes nabíjecí USB port.
Model RDP-V20iP využívá stejnou technologii 3600 Circle Sound, ale funguje jako dokovací/nabíjecí stanice pro telefony iPhone a přehrávače iPod a ovládá se pomocí dodaného dálkového ovladače.
Reproduktor je opravdu mobilní díky interní dobíjecí baterii, která vystačí na 5 hodin přehrávání. Jeho design je dílem stejného autorského týmu jako u modelu SRS-BTV25. Oba modely budou k dostání od října 2011 za cenu od 3 600 Kč.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud