Přejít k hlavnímu obsahu

Malware Fighter 11 Pro

Martin Kučera 21.01.2024
Zdroj: Chip

S bezpečnostním programem IObit Malware Fighter bude váš počítač dokonale chráněný před spywarem, červy, trojskými koňmi a dalšími škodlivinami. Plná verze - Chip 02/2024.

Nespoléhejte se jen na vestavěný Microsoft Defender. Speciální antiviry dosahují zpravidla lepších výsledků při detekci a mají více detailních funkcí.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

awardIObit Malware Fighter je bezpečnostní software, který chrání váš počítač před útoky a škodlivým softwarem z internetu. K tomuto účelu využívá několik bezpečnostních modulů, které kontrolují data proudící do vašeho počítače z internetu a hlídají podezřelé chování spuštěných programů. Malware Fighter využívá pravidelné aktualizace databáze a kontroly souborů, aby včas odhalil nové typy škodlivého softwaru. Díky technologii cloudu a anonymnímu sdílení podezřelých dat mezi všemi uživateli programu dokáže Malware Fighter velmi rychle identifikovat a zastavit šíření nového typu nákazy. Malware Fighter také detekuje potenciálně nebezpečné chování instalovaných programů, pokusy o neoprávněnou manipulaci (zašifrování) souborů ransomwarem nebo napadení webkamery za účelem vašeho špehování. Šikovnou funkcí je také trezor na data, kde můžete v šifrované podobě ukládat důležité soubory.

V tištěném Chipu jsme připravili rozsáhlý popis programu.

Roční plnou verzi programu IObit Malware Fighter 11 Pro v ceně 500 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce února 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.iobit.com

Pro zabezpečení vašeho počítače před škodlivým softwarem slouží kontrola dat v reálném čase i pravidelné skenování obsahu disku. Skenování lze spouštět ručně, ale daleko lepší je nastavit si automatické kontroly počítače programem IObit Malware Fighter v pravidelném intervalu.

V základním nastavení programu jsou již aktivovány všechny bezpečnostní moduly. IObit Malware Fighter také chrání internetový prohlížeč před podvodným přesměrováním webových stránek a dalšími útoky, ale pro kompletní ochranu je třeba instalovat doplněk, dostupný pro Chrome, Firefox a Edge.

Jednou ze zajímavých funkcí programu IObit Malware Fighter je trezor na data, který najdete v nabídce „Nástroje“. Do trezoru můžete uložit důležité soubory, které nejsou určeny cizím očím, a Malware Fighter se vám o ně postará silným šifrováním a ochranou heslem.

Jádrem bezpečnostního softwaru IObit Malware Fighter je antivirový engine Bitdefender, prověřený pravidelnými úspěchy v nezávislých testech spolehlivosti. Ve výchozím nastavení se IObit Malware Fighter spouští automaticky se startem počítače a následně běží na pozadí operačního systému. Jeho činnost indikuje tlačítko v oznamovací oblasti hlavního panelu (vedle hodin), odkud také můžete vyvolat jeho hlavní okno s ručním spouštěním testů a možnostmi nastavení.

Všechny plné verze na Chip DVD 02/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud