Přejít k hlavnímu obsahu

Audials One 2024 SE

Martin Kučera 20.03.2024
Zdroj: Chip

Audials One 2024 SE vám pomůže rozšířit hudební sbírku stažením skladeb ze Spotify, SoundCloudu či YouTube nebo z desítek tisíc internetových rádií. Plná verze - Chip 04/2024.

Nechcete utrácet za streamovací služby, ale rádi byste měli k dispozici bohatou hudební sbírku? Stáhněte si legálně neomezené množství skladeb.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

S programem Audials One 2024 SE je možné ukládat si do počítače skladby z desítek tisíc internetových rádií. Takto rozsáhlou nabídku najdete v databázi aplikace Audials One 2024 SE, stejně jako je možné stahovat hudbu ze serverů YouTube a Vimeo nebo, pokud máte aktivní předplatné, tak i ze streamovacích služeb jako Spotify nebo Tidal. Stažené skladby program automaticky rozdělí, popíše a zařadí do vaší rozšiřující se hudební knihovny. Tyto skladby si navíc můžete přehrávat nejen ve svém počítači, ale rovnou si je také zkopírovat do mobilu – ve formátu, který je pro smartphony nejvhodnější. K dalším funkcím programu Audials One 2024 SE patří i automatické stahování hudby ve zvolený čas, nebo stahování pravidelně zveřejňovaných podcastů. A pokud se nespokojíte jen se zvukovou stopou, můžete si stahovat i videoklipy. Audials One 2024 SE navíc může sloužit i jako přehrávač hudby z internetu, aniž byste ji stahovali.

Plnou verzi programu Audials One 2024 SE v ceně 200 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce dubna 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 10-11 (64 bit)
www.audials.com

Vyhledávání hudby ke stažení můžete začít přímo v hlavním okně na záložce „Home“ pomocí vyhledávače. Nejčastějším zdrojem stahování bývá server YouTube, ale pokud máte účty u služeb Spotify nebo Tidal a instalované jejich klientské aplikace, můžete hudbu stahovat i z těchto služeb.

Na záložce „Radio“, najdete především výběr žánru internetových rádií, ze kterých chcete nahrávat skladby. K dispozici jsou desítky kategorií, pokrývající snad všechny hudební styly. Po výběru stylu hudby můžete ihned zahájit nahrávání ze zvoleného počtu náhodně zvolených rádií požadovaného žánru tlačítkem „Mass recording“.

Kliknutím na tlačítko „Storage“ vyvoláte nabídku umístění, se kterými lze synchronizovat vybrané skladby. Pokud chcete například nahrávat hudbu do telefonu připojeného k USB portu počítače, zvolte nabídku „Add Smartphone, Cloud storage, USB device, Folder, remote PC“ a poté vyberte příslušné zařízení k synchronizaci.

OMEZENÍ: Speciální verze programu Audials One s označením „SE“ má oproti komerční edici aplikace některá funkční omezení. Komerční verze Audials One například nahrává filmy ze streamovacích služeb až čtyřnásobnou rychlostí, automaticky rozpoznává a odstraňuje reklamy a umožňuje například i dávkové nahrávání filmů či seriálů. Při stahování hudby umí Audials One jednoduše ukládat celá alba v maximální dostupné kvalitě včetně playlistů. Záznamy z internetových rádií jsou automaticky rozdělovány na jednotlivé skladby a současně opatřeny tagy se všemi podrobnostmi.

Všechny plné verze na Chip DVD 04/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud