Přejít k hlavnímu obsahu

Při fotografování ovoce použijte „dubléry“

redakce 29.08.2013
info ikonka
Zdroj:

Fotografování ovoce určitě není jednoduchá disciplína. Než správně nastavíte ovoce, fotoaparát a světla, může se stát, že ovoce seschne a nevypadá vábně.

 

Obrázek odebrán.

Chcete-li získat dokonalý snímek, je lepší použít dva ovocné talíře, tedy jakéhosi ovocného dubléra. Pak budete mít dost času vyzkoušet různé rozložení ovoce i různé světelné kombinace a nastavení fotoaparátu. Výsledek nemusí být hned perfektní, ale brzy zjistíte, jak to funguje nejlépe. Pro konečný snímek pak použijte čerstvé ovoce – a možná ho ještě občerstvěte postřikem.

 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme