Přejít k hlavnímu obsahu

iDevice Manager 11 Pro

Martin Kučera 09.11.2023
Zdroj: Chip

Program iDevice Manager umožnuje pohodlně pracovat s obsahem paměti iPhonu nebo iPadu a také z nich zálohovat data do vašeho počítače. Plná verze - Chip 12/2023.

Máte iPhone či iPad, ale neradi pracujete s neohrabanou aplikací iTunes? Máme pro vás mnohem šikovnější náhradu s mnoha užitečnými funkcemi.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace a registraci licence.

Aplikace iTunes na práci s obsahem iPhonů a iPadů v počítači s Windows je neohrabaný a špatně ovladatelný program, kterému se mnoho uživatelů rádo vyhne. Šikovnou alternativou je iDevice Manager, dobře vybavený a snadno ovladatelný program na správu obsahu zařízení s operačními systémy iOS a iPadOS, včetně nejnovějších iPhonů a iPadů. V programu iDevice Manager můžete pracovat s fotkami a videozáznamy, s kontakty i dalšími soubory, které lze mezi mobilním zařízením a počítačem přenášet po kabelu i přes Wi-Fi. Fotky a videa lze také přímo nahrávat do cloudových úložišť OneDrive a Dropbox. Propracovaná je také funkce na zálohování obsahu iPhonů a iPadů, s možností vytváření přírůstkových záloh a volbou počtu postupně ukládaných verzí záložních dat. Nechybí ani nástroj na konverzi fotek z formátu HEIC na běžný JPG nebo možnost vytváření vlastních vyzvánění přímo v programu iDevice Manager.

Roční plnou verzi programu iDevice Manager v ceně 400 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce prosince 2023. 

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 8-11 (32/64 bit) 
www.software4u.info

I zcela bez použití iTunes se umí program iDevice Manager připojit k iPhonu či iPadu a pracovat s obsahem úložiště mobilního zařízení. Šikovné je, že fotky ukládané do počítače umí iDevice Manager převést z formátu HEIC na standardní JPG.

Mezi nejužitečnější funkce programu iDevice Manager patří nástroje na práci s multimédií. Aplikace umí exportovat vybrané snímky na disk počítače a stejně tak může mezi počítačem a mobilním zařízením přenášet pořízené videozáznamy.

Aplikace iDevice Manager umí rovněž do počítače zazálohovat kompletní obsah iPhonu či iPadu – včetně ochrany heslem a vytváření kompletních nebo inkrementálních záloh. V nastavení si můžete zvolit i počet postupně vytvářených záložních archivů.

Jednou z nejzajímavějších vlastností programu iDevice Manager je možnost správy a zálohování obsahu iPhonů a iPadů bez použití neohrabané aplikace iTunes od Applu. Oproti jiným podobným aplikacím umí iDevice Manager pracovat s obsahem zařízení se systémem iOS a iPadOS i bez toho, aby bylo nutné mít program iTunes instalován v počítači. Stačí jen potvrdit přístup programu iDevice Manager k obsahu mobilního zařízení a případě jej od počítače odpojit a pak znovu připojit.

Všechny plné verze na Chip DVD 12/2023.

 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud