Přejít k hlavnímu obsahu

DearMob iPhone Manager

Martin Kučera 09.12.2023
Zdroj: Chip

Program DearMob iPhone Manager umožňuje pohodlně pracovat s obsahem paměti iPhonu nebo iPadu i bez aplikace iTunes. Plná verze - Chip 01/2024.

Máte iPhone, ale neradi pracujete s neohrabanou aplikací iTunes? Máme pro vás šikovnější náhradu s mnoha užitečnými funkcemi navíc.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Aplikace iTunes na práci s obsahem iPhonů a iPadů v počítači s Windows a macOS, je neohrabaný program, kterému se mnoho uživatelů rádo vyhne. Šikovnou alternativou je DearMob iPhone Manager, moderní a snadno ovladatelný program na správu obsahu zařízení s operačním systémem iOS, včetně nejnovějšího iOS a iPadOS. V programu DearMob iPhone Manager můžete pracovat s kontakty, kalendářem či SMS zprávami, hromadně spravovat instalované aplikace, synchronizovat multimediální obsah (fotografie, hudba, videa, knihy…) mobilního zařízení s úložištěm na disku počítače (včetně automatické konverze fotografii HEIC na JPG, videa MOV/AVI/MPG/MP4 a hudby do potřebných formátů) a také vytvářet kompletní (šifrované) zálohy obsahu iPhonů a iPadů. Kromě toho můžete také spravovat úložiště médií, sloučit duplicitní kontakty a nastavit vlastní vyzváněcí tóny. V nastavení programu DearMob iPhone Manager můžete snadno určit, jaký obsah a dle jakých pravidel bude automaticky synchronizován mezi vaším mobilním zařízením a počítačem. Program existuje jak pro počítače Apple s macOS, tak především pro PC s Windows. Zařízení připojíte pomocí kabelu přes USB nebo bezdrátově přes Wi-Fi.Dearmob iPhone Manager má rozšířené bezpečnostní standardy.Aplikace spoléhá na více šifrovacích algoritmů, včetně 1024bitového RSA, 256bitového AES, PBKDF2 a Argon 2. Umožňuje také zálohování chráněné heslem.

Plnou verzi programu DearMob iPhone Manager v ceně 1 400 korun můžete po aktivaci používat bez časového omezení, ovšem bez nároku na aktualizace a technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce ledna 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit) | macOS
www.5kplayer.com

I zcela bez použití iTunes se umí program DearMob iPhone Manager připojit k iPhonu či iPadu a pracovat s obsahem úložiště mobilního zařízení. Šikovné je, že nová videa i hudbu DearMob iPhone Manager automaticky převede do formátů podporovaných operačním systémem iOS.

Mezi nejužitečnější funkce programu DearMob iPhone Manager patří nástroje na práci s multimédií. Aplikace umí exportovat vybrané snímky na disk počítače (třeba i v zašifrované podobě) a stejně tak může mezi počítačem a mobilním zařízením přenášet videa i hudbu.

DearMob iPhone Manager umí rovněž do počítače zazálohovat kompletní obsah iPhonu či iPadu – včetně šifrování těchto záloh. Záložní data poslouží i v případě, když budete přecházet na nové zařízení a budete si chtít ušetřit čas s kompletní instalací a nastavováním nového iPhonu či iPadu.

Jednou z nejzajímavějších vlastností programu DearMob iPhone Manager je možnost správy a zálohování obsahu iPhonů a iPadů bez použití neohrabané aplikace iTunes od Applu. Oproti jiným podobným aplikacím umí DearMob iPhone Manager pracovat s obsahem zařízení se systémem iOS i bez toho, aby bylo nutné mít program iTunes instalován v počítači. Stačí jen potvrdit přístup programu DearMob iPhone Manager k obsahu mobilního zařízení a případě jej od počítače odpojit pak znovu připojit.Ve srovnání s iTunes je největším bonusem DearMob iPhone Manageru možnost zálohovat jen specifická data na přání, jako jsou vaše fotografie, hudba, video, kontakty, SMS atd.

Všechny plné verze na Chip DVD 01/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud