Přejít k hlavnímu obsahu

Moorhuhn Atlantis

Martin Kučera 21.01.2024
Zdroj: Chip

Najdete cestu k pokladu potopeného království? Užijte si dobrodružnou retro hru, ve které musíte s kuřecím hrdinou objevit ztracenou Atlantidu. Plná verze - Chip 02/2024.

Touha po bohatství a dobrodružství při hledání pokladů zavede opeřeného hrdinu na cestu pod mořskou hladinu.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Střílečka Moorhuhn je skutečná klasika 90. let. Vzniklo ale také mnoho navazujících odnoží her, takže kuřata dostala i podobu klasické "skákačky". Legenda o potopené civilizaci a jejích pokladech inspirovala celé generace hledačů pokladů a badatelů. Po celá tisíciletí si lidé lámali hlavu nad tím, co se s tímto kontinentem stalo. Moorhuhn odpovídá na volání dobrodružství a vydává se potopené království najít. Přitom přijde na kloub záhadě Atlantidy v pravém slova smyslu. Nad vodní hladinou i pod ní číhají nová nebezpečí, včetně strašlivých pastí a děsivých nepřátel. Nová nebezpečí a výzvy rozbuší srdce každého fanouška "Jump'n Run". Tentokrát náš opeřený hrdina nehledá nic menšího než bohatství a cennosti ztraceného království Atlantidy. Bohužel jeho plány zhatily technické zádrhele - ponorka se porouchala. Kuřecího dobrodružného ducha však nečekaná událost osloví a posílí jeho touhu poklad objevit stůj co stůj..

Vaším cílem je dokončit každou z více než 30 úrovní hry v daném čase, abyste získali legendární poklad Atlantidy. Při tom musíte porazit své protivníky a posbírat všechny bonusy a odměny. Herní postavu Moorhuhna ovládáte pomocí klávesnice nebo gamepadu. Ve výchozím nastavení se kuře pohybuje pomocí šipek a mezerník slouží ke skoku. Hra neobsahuje násilí a je vhodná i pro děti. Na YouTube je nespočet videí, které ukazují způsob hraní i řešení zapeklitých problémů.

Plnou verzi starší hry Moorhuhn Atlantis v ceně 90 korun můžete po rozbalení používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu. Vývoj hry byl již zastaven. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace a instalace je zaručeno do konce února 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.phenomedia.com

Vaším cílem je dokončit každou z více než 30 úrovní hry v daném čase, abyste získali legendární poklad Atlantidy. Při tom musíte porazit své protivníky a posbírat všechny bonusy a odměny.

Tentokrát náš opeřený hrdina nehledá nic menšího než bohatství a cennosti ztraceného království Atlantidy. Nad vodní hladinou i pod ní číhají nová nebezpečí, včetně strašlivých pastí a děsivých nepřátel.

Herní postavu Moorhuhna ovládáte pomocí klávesnice nebo gamepadu. Ve výchozím nastavení se kuře pohybuje pomocí šipek a mezerník slouží ke skoku.

V době, kdy hra byla hitem, vznikaly i neoficiální úpravy, které modifikovaly hru. Tzv. "trainery" dokázaly hlavní postavě zajistit neomezené zdraví, životy, peníze, žáby, munici, kyslík, klíče a čas. Výjimkou nebylo ani oblíbené ukládání a nahrávaní pozice rozehrané hry a odemčení lokací. Dejte však pozor na možné zavirovaní těchto souborů.

Všechny plné verze na Chip DVD 02/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud