Přejít k hlavnímu obsahu

Advanced SystemCare 17 PRO

Martin Kučera 19.02.2024
Zdroj: Chip

Aplikace Advanced SystemCare, vybavená umělou inteligencí, vám pomůže nejen s vyčištěním počítače od zbytečností a optimalizací jeho výkonu. Plná verze - Chip 03/2024.

Pokud preferujete software typu vše v jednom, je Advanced SystemCare přesně pro vás – postará se totiž také o zabezpečení počítače a ochranu soukromí.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

award Advanced SystemCare 17 PRO je komplexní nástroj na optimalizaci a čištění počítačů s Windows – dokonce i s velmi starými verzemi tohoto operačního systému. Jednou z hlavních vlastností Advanced SystemCare je jeho schopnost sledovat a řešit různé problémy spojené s provozem počítačů. Patří k nim například hromadění zbytečných dat na disku počítače, útoky malwaru, zastaralé verze používaného softwaru a ovladačů nebo třeba sledování našich aktivit na internetu. K detekci a řešení problémů používá Advanced SystemCare technologii umělé inteligence, ale je k dispozici také plně manuální režim, kdy je možné přesně řídit procesy čištění a optimalizace nastavení počítače. V oblasti ochrany soukromí na internetu jsou zajímavé i funkce na blokování reklam na webových stránkách a blokování potenciálně nebezpečných adres. Pro Gmail, Outlook a Yahoo je k dispozici také filtrování nevyžádané pošty.

Roční plnou verzi programu Advanced SystemCare 17 PRO v ceně 600 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce března 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.iobit.com

Po aktivaci programu Advanced SystemCare se zobrazí nabídka automatických funkcí na ochranu, čištění a optimalizaci výkonu počítače. Nic nebrání tomu, abyste použili výchozí předvolby a nechali program do značné míry samostatně spravovat váš počítač.

Užitečnou funkcí aplikace Advanced SystemCare je použití technologie umělé inteligence na optimalizaci čištění a vyladění výkonu vašeho počítače podle jeho skutečného aktuálního stavu. V základním nastavení je použité této funkce aktivováno, aby vám program ještě více usnadnil práci.

Po kliknutí na „Skenovat“ provede Advanced SystemCare kompletní kontrolu vašeho počítače, jejímž výsledkem je přehled všech zjištěných problémů. Následně vám program samozřejmě pomůže tyto problémy vyřešit – především odstranit nepotřebné soubory, opravit registr a upravit nastavení.

V nabídce „Nástroje“ (pod ikonou na horní hraně okna aplikace) najdete ještě celou řadu doplňků programu Advanced SystemCare, které je před jejich použitím nutné nejprve stáhnout a instalovat. Provedete to velmi snadno kliknutím na ikonu doplňku. Stažení a instalace pak proběhne zcela automaticky a Advanced SystemCare takto můžete doplnit například o funkci na obnovu smazaných souborů, aktualizaci ovladačů hardwaru nebo defragmentaci dat na pevném disku.

Všechny plné verze na Chip DVD 03/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud