Přejít k hlavnímu obsahu

Photo Recovery 2

Martin Kučera 19.02.2024
Zdroj: Chip

Aplikace Photo Recovery se specializuje na obnovu poškozených nebo smazaných obrázků z různých disků a paměťových médií. Obnovena jsou dokonce i metadata EXIF. Plná verze - Chip 03/2024.

Když nemůžete přečíst fotografie z paměťové karty nebo USB flash disku, zkuste použít specialistu na obnovu obrazových dat.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Ashampoo Photo Recovery je užitečná aplikace pro obnovení nechtěně smazaných nebo poškozených digitálních fotografií z paměťových karet, USB flash disků a dalších disků a úložišť. Fotografie mají nenahraditelnou hodnotu a jejich ztráta v důsledku náhodného smazání nebo technických problémů může způsobit velké trápení. Photo Recovery skenuje pevné disky, USB disky a paměťové karty a hledá smazané obrazové soubory. Jedná se o scénáře, kdy fotografie byly odstraněny omylem, paměťová karta v digitálním fotoaparátu nebo mobilním telefonu je nečitelná, jednotka USB flash byla naformátována nebo se poškodila, úložiště v mobilním telefonu bylo naformátováno nebo je systém souborů poškozený. Pro opravu dat zkuste Photo Recovery. Obnovte své fotografie s lehkostí! Stačí vybrat umístění a zobrazí se náhled všech výsledků snímků. To zahrnuje dokonce i snímky vložené do dokumentů PDF nebo Office. Inteligentní vyhledávání umožňuje nejen filtrovat konkrétní formáty, ale také vyhledávat na základě velikosti a rozlišení souboru. Tato funkce je obzvláště užitečná u velkých pevných disků, které mohou obsahovat tisíce a tisíce souborů. Máte vše pod kontrolou i když máte co do činění s obrovskými knihovnami fotografií. Na rozdíl od tradičního softwaru pro rekonstrukci dat, program Photo Recovery obnovuje soubory, které byly "jen" smazány, ale také obnovuje data z formátovaných disků. Dokonce i fotografie považované za navždy ztracené lze nyní bezpečně obnovit. Obnovena jsou dokonce i metadata ve fotografiích, jako jsou informace EXIF nebo IPTC. Ashampoo Photo Recovery je pro svou jednoduchost vhodný i pro méně pokročilé uživatele.

Plnou verzi programu Photo Recovery 2 v ceně 850 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce března 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (64 bit)
www.ashampoo.com

Program Photo Recovery podporuje jak klasické obrazové formáty, tak i varianty s vícesstránkovými animacemi GIF a novinku je i moderní formát HEIF. Poradí si také s více jak 20 různými formáty RAW a vyhledává obrázky i v souborech PDF, EXE nebo Word.

Skenování a ověřování fotografií bylo výrazně zrychleno díky vylepšeným kodekům. Photo Recovery 2 je vhodnou volbou pro rychlejší a důkladnější skenování všech obrazových formátů i dokumentů PDF a Word.

Skvělá je funkce náhledu, která umožňuje zobrazit obnovené fotografie před jejich uložením do zařízení. Tím je zajištěno, že vybíráte správný soubor a ušetříte čas.

Ashampoo Photo Recovery má díky pokročilému algoritmu a flexibilním možnostem obnovy vynikající výsledky v obnově fotografií. Jeho uživatelsky přívětivé rozhraní a průvodce krok za krokem jej navíc zpřístupňují i těm, kteří nejsou technicky zdatní. Skvělá je funkce náhledu, která umožňuje zobrazit obnovené fotografie před jejich uložením do zařízení. Tím je zajištěno, že vybíráte správný soubor, a ušetříte čas, který byste museli věnovat obnově více souborů, abyste našli ten, který potřebujete. Obnovit je možné jak konkrétní snímky, tak i celé složky podle vašich preferencí.

Všechny plné verze na Chip DVD 03/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud