Přejít k hlavnímu obsahu

Office Recovery 5

Martin Kučera 20.03.2024
Zdroj: Chip

DiskInternals Office Recovery vám pomůže v okamžiku, kdy nedopatřením smažete důležité dokumenty, vytvořené v kancelářských programech od Microsoftu. Plná verze - Chip 04/2024.

Dokumenty, tabulky, e-maily nebo databáze patří k tomu nejcennějšímu, co v počítači máte. I když nezálohujete, stále existuje šance na záchranu.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Snadno ovladatelná aplikace DiskInternals Office Recovery se specializuje na záchranu dokumentů vytvořených v kancelářských aplikacích, které jste si nechtěně smazali, nebo které se nacházejí na poškozeném pevném disku počítače nebo nečitelném USB flash disku. DiskInternals Office Recovery pracuje se sofistikovanými algoritmy na obnovu ztracených dat, které se pokusí najít a obnovit všechny segmenty dat na zformátovaných, smazaných či poškozených datových nosičích. Podporovány jsou přitom soubory ve formátech Microsoft Office (DOC, DOCX, XLS, XLSX, RTF ad.) a LibreOffice (ODS, ODT aj.), které se nacházejí na discích se všemi běžně používanými souborovými systémy (NTFS, FAT, exFAT, ReFS, Ext2/3/4, UFS, HFS, ReiserFS, Reiser4, XFS a RomFS). V přehledu výsledků poskytuje DiskInternals Office Recovery sadu filtrů, které umožní na několik kliknutí myší zobrazit pouze soubory, o které máte zájem.

Roční plnou verzi programu DiskInternals Office Recovery 5 v ceně 3 500 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce dubna 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.diskinternals.com

Hned v úvodním okně programu DiskInternals Office Recovery se musíte rozhodnout, jaké typy smazaných souborů se budete snažit obnovit. Nejčastěji asi půjde o dokumenty, tabulky nebo prezentace, kdy aplikace podporuje nejen formáty z MS Office, ale také soubory vytvořené v aplikacích ze sady LibreOffice.

Nejjednodušší cestou, jak při obnově postupovat, je použití volby „Wizard“, která spustí přehledného průvodce. Zde si zvolíte, kde má DiskInternals Office Recovery smazané soubory hledat, a během chvilky (v závislosti na kapacitě disku) získáte přehled souborů k obnově, včetně náhledu jejich obsahu.

DiskInternals Office Recovery nabízí i řadu předvoleb pro umístění obnovovaných souborů. Pokud potřebujete zachránit jediný soubor, není problém obnovit jej do předchozího umístění. V případě hromadné obnovy ale rozhodně použijte jiný disk.

K vyhledávání dokumentů používá aplikace DiskInternals Office Recovery sadu podpisů, které jsou charakteristické pro typy souborů z Microsoft Office a open source sady LibreOffice (případně OpenOffice). Souborový systém je také prohledáván za účelem získání názvů souborů. Výsledky kontroly disku se porovnají s informacemi obsaženými v souborovém systému a zobrazí se kompletní seznam všech dokumentů, které se na disku nacházejí a které je ještě možné obnovit do nepoškozeného stavu.

Všechny plné verze na Chip DVD 04/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud