Přejít k hlavnímu obsahu

iPhone Cleaner

Martin Kučera 20.03.2024
Zdroj: Chip

Aiseesoft iPhone Cleaner vám pomůže uvolnit úložiště vašeho iPhonu odstraněním zbytečných dat, odinstalováním nepoužívaných aplikací a zálohováním fotek. Plná verze - Chip 04/2024.

Apple si nechá za verze iPhonů s větším úložištěm na data velmi dobře zaplatit. S trochou snahy si ale snadno vystačíte i s menší kapacitou.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Aiseesoft iPhone Cleaner dokáže rychle odstranit nepotřebné soubory, odinstalovat nepoužívané aplikace a hry a také úplně vymazat soukromá data z vašeho iPhonu. Díky tomu získáte nejen místo na další aplikace, fotky, hudbu nebo třeba videa, ale váš iPhone může být také svižnější. Program iPhone Cleaner může odstranit dočasné soubory, protokoly o chybách, nepotřebné systémové soubory nebo obsah mezipaměti. Hodně místa lze získat také odinstalováním nepoužívaných aplikací a her, ke kterému stačí jediné kliknutí, nebo smazáním největších souborů, které iPhone Cleaner na požádání vyhledá a vypíše podle velikosti. Program umí také komprimovat fotografie nebo je exportovat do počítače, kde si budete zálohovat. Zkontroluje také duplicity a umožňuje sloučit identické kontakty. P pokud chcete svůj iPhone někomu prodat nebo věnovat, pomůže vám iPhone Cleaner se spolehlivým smazáním všech dat v jeho paměti.

Roční plnou verzi programu Phone Cleaner v ceně 1 200 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. K programu můžete připojit až 6 různých zařízení s iOS 11 a vyšším. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce dubna 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.aiseesoft.com

Po připojení k telefonu ukáže Aiseesoft iPhone Cleaner základní informace o stavu zaplnění jeho úložiště a zbývající kapacitě. Kliknutím na tlačítko „Rychlá kontrola“ spustíte vyhledání dat, která je možné z paměti telefonu smazat, abyste získali prostor na nový obsah.

Velmi mnoho místa v paměti iPhonu může často uvolnit smazání nepoužívaných aplikací a her. Aiseesoft iPhone Cleaner vypíše seznam všech instalovaných aplikací, společně s jejich verzí a velikostí, a umožní vám je jedním kliknutím odinstalovat.

Dalším obřím konzumentem místa v telefonech jsou fotky. Aiseesoft iPhone Cleaner vám může pomoci dvěma způsoby – exportem fotek z iPhonu do počítače a jejich smazáním v telefonu, anebo zmenšením jejich velikosti pomocí bezeztrátové komprese.

iTunes: Abyste mohli program Aiseesoft iPhone Cleaner používat k uvolnění cenného místa ve vašem iPhonu, je nezbytné mít v počítači zároveň instalovanou i aplikaci iTunes. Program vás ale upozorní, že aby bylo možné pracovat s obsahem připojeného smartphonu, nesmí být program iTunes zrovna spuštěný. Pak už stačí jen běžným způsobem připojit iPhone k počítači přes USB kabel a případně na displeji telefonu potvrdit připojení jako důvěryhodné.

Všechny plné verze na Chip DVD 04/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud