Přejít k hlavnímu obsahu

Chytré hodinky: elegantní a praktické

Pavel Trousil 26.03.2024
Zdroj: Výrobce

Nové chytré hodinky jsou stále dokonalejší, výkonnější a nabízejí ještě více funkcí než jejich předchůdci. Otestovali jsme nejnovější modely a ukážeme vám, co ty nejlepší z nich umějí.

Chip 04/2024: Jsou až neuvěřitelně všestranné a umějí toho tedy mnohem víc než jen ukazovat čas: nové chytré hodinky lákají na obrovskou škálu funkcí. Jsou k dispozici v mnoha různých provedeních – od stylově elegantních až po sportovní. Hodinky jsou k dispozici také v různých velikostech, variantách a barvách. O výběr není nouze ani v případě náramků. Chytré hodinky si navíc můžete přizpůsobit pomocí aplikací a volitelných ciferníků a designů.

Není tedy divu, že tyto malé počítače na zápěstí stále častěji nahrazují klasické náramkové hodinky. Všichni známí výrobci uvedli na trh nové modely – samozřejmě s ještě vyšším výkonem a novými funkcemi. My jsme nejnovější modely chytrých hodinek vzali k nám do testovací laboratoře a řádně jsme je prověřili v mnoha ohledech. Jak test dopadl si přečtete v dubnovém vydání Chipu.

Další témata Chipu 04/2024
 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud