Přejít k hlavnímu obsahu

iTop Screen Recorder

Martin Kučera 19.02.2024
Zdroj: Chip

S programem iTop Screen Recorder lze zaznamenávat veškeré dění na pracovní ploše počítače do videosouboru se zvolenou kvalitou a snímkovou frekvencí. Novinkou je integrovaný videoeditor. Plná verze - Chip 03/2024.

Nejlepší záznamník obrazovky pro nahrávání schůzek, her, výukových lekcí, videí a zvuku jedním kliknutím. Přidaný videoeditor pomůže s výsledkem.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

award Aplikace iTop Screen Recorder je všestranným a velmi výkonným nástrojem na pořizování videozáznamů z celé pracovní plochy nebo z libovolné spuštěné aplikace. Díky tomu si můžete nahrávat třeba streamy z internetových videoarchivů, samozřejmě včetně videoslužeb, které jinak ukládání streamovaných videí neumožňují. Další využití iTop Screen Recorder najde třeba při záznamu videokonferencí, webinářů a dalšího obsahu, který byste si rádi uchovali, stejně třeba jako při záznamu z počítačových her, ke kterému pak už nebudete potřebovat žádné jiné specializované nástroje. Při nahrávání obrazu můžete zaznamenávat jak zvuk přímo z dané aplikace, tak i komentář namluvený do mikrofonu připojeného k počítači. Díky pokročilé technologii kódování a hardwarové akcelerace pomocí grafické karty se s každou verzí zvyšuje plynulost a interaktivita programu. Nejnovější verze přidala tzv. Teleprompter, což je sada pro pokročilé možnosti nahrávání z webové kamery, díky které uživatelé mohou nahrávat a vytvářet stylová videa zjednodušeným způsobem. Nová funkce umožňuje si před nahráváním připravit scénář a jednoduše a bez improvizací a učení jej číst z posouvajícího teleprompteru. Nové funkce pro webkameru mohou rozmazat nebo změnit pozadí videa, aby uživatelé ochránili své soukromí. Kromě toho lze nastavit tón a charakter hlasu, což může výslednému videu dodat více zábavy a jedinečnosti. Po instalaci programu zjistíte, že se vám na ploše objevil i další program iTop Video Editor. Použít jej můžete ihned po nahrání videa nebo kdykoliv jindy i pro editaci vašich videí. Na první pohled jednoduchý editor překvapí rozsáhlými možnostmi úprav a exportu videa. S oběma nástroji může každý snadno vytvořit video v profesionální kvalitě, aniž by musel získávat dovednosti v oblasti tvorby videa.

Roční plnou verzi programu iTop Screen Recorder 4 PRO v ceně 700 korun můžete po registraci a aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce března 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
https://www.itopvpn.com
 

Ovládání programu iTop Screen Recorder je velmi snadné. Stačí si je zvolit oblast záznamu a zdali budete nahrávat i se zvukem z aplikací a/nebo mikrofonu. Pokud máte k dispozici i webkameru, může záznamník nahrávat i z tohoto zdroje.

Než se pustíte do nahrávání, nezapomeňte na nastavení programu. Například aktivujte vodoznak, zvolte zdroj zvuku nebo si vyberte, jak bude vypadat vaše pozadí videa nebo nahrávaný hlas z mikrofonu.

Jakmile pořídíte nějaký záznam z obrazovky vašeho počítače, zařadí se na seznam videí a můžete s ním v programu dále pracovat. K dispozici je rychlý nebo rozšířený videoeditor, kompresor videa a Denoiser - užitečný filtr na odstranění šumů a ruchů ze zvuku nahraného videa.

Teleprompter: Nová funkce, která uživatelům umožňuje efektivněji vytvářet vysvětlující videa tím, že si před nahráváním připraví scénář. Místo toho, aby se uživatelé museli učit nazpaměť nebo improvizovat dialogy, mohou jednoduše přečíst text z teleprompteru, jak se posouvá, a zajistit tak přesnost a konzistenci svého podání.

Kurzorová lupa: Nová funkce, která uživateli pomůže přiblížit jakýkoli vizuální obsah na obrazovce během nahrávání. Při vytváření výukového videa nebo prezentace si mohou uživatelé zvýraznit určitou část obrazovky, například tlačítko nebo konkrétní oblast obrázku.

Advanced Webcam Recorder: Vylepšení režimu nahrávání webové kamery tím, že uživatelům umožňuje měnit polohu a tvar zobrazení z webové kamery. V této verzi byla také vylepšena plynulost během nahrávání webové kamery.

Všechny plné verze na Chip DVD 03/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud