Přejít k hlavnímu obsahu

Osada

Martin Kučera 20.03.2024
Zdroj: Chip

Staňte se vládcem civilizace a budovatelem epické říše. Začnete u ohně na prázdné pláni a zaleží jen na vašich schopnostech, kam až sláva vaší říše bude dosahat. Plná verze - Chip 04/2024.

Pokud máte rádi počítačové hry, ve které se hráč soustředí na budování a ekonomiku, zkuste hru, ve které budete usilovat o rozkvět své říše.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Staňte se architektem vlastního osudu a vládcem rozlehlé říše ve hře Osada. Vaše cesta začíná u skromného ohně, kde se shromažďují první obyvatelé vašeho budoucího impéria. Příběh, sahající hluboko do minulosti, odhaluje císaře postiženého kletbou za urážku bohů, který může nalézt spásu pouze skrze prosperitu svého lidu a budování země. Začnete na planině, kde je vaším prvním úkolem zajistit přežití - shánět dříví a jídlo. Postupně však vaše ambice narostou, a vy se vydáte na cestu plnou objevů. Narazíte na hory plné nerostů, idylická jezera a mořské pobřeží s vodami bohatými na ryby, přičemž každé místo nabídne unikátní scenerie a zdroje. Ve hře budete muset strategicky plánovat, jak spravovat zdroje, rozvíjet technologie a stavět budovy, které vaši říši posunou vpřed. Hra Osada se pyšní působivou grafikou a originálním konceptem, který spojuje prvky hledaček, budovatelské strategie a mini-her. Více než 70 hledaček a desítky druhů surovin vás zavedou do světa, kde každý krok odhaluje nové možnosti a výzvy. Vedlejší úkoly a mini-hry přidávají na hloubce příběhu a zapojení hráče, nabízejí skládačky, logické úlohy a mnoho dalšího. Každý krok ve vývoji vaší osady je milníkem, který vás přibližuje k odhalení tajemství císařovy kletby a jeho snažení o znovuzískání pravé lásky.

Plnou verzi hry Osada v ceně 169 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce dubna 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
https://shop.spidla.cz

Ve hře Osada vaše cesta začíná u skromného ohně, kde se shromažďují první obyvatelé vašeho budoucího impéria. Příběh, sahající hluboko do minulosti, odhaluje vládce, který může nalézt spásu pouze skrze budování a prosperitu své země.

Postupně však vaše ambice narostou, a vy se vydáte na cestu plnou objevů. Narazíte na hory plné nerostů, idylická jezera a mořské pobřeží s vodami bohatými na ryby, přičemž každé místo nabídne unikátní scenerie a zdroje.

Hra spojuje prvky hledaček, budovatelské strategie a mini-her. Vedlejší úkoly a mini-hry přidávají na hloubce příběhu a zapojení hráče, nabízejí skládačky, logické úlohy a mnoho dalšího.

Osada není jen hra, je to epická cesta, která zkoumá hranice vaší představivosti a strategického myšlení. Stavte, objevujte a vládněte v této úchvatné hře, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost celé civilizace. Připojte se k vládci na jeho nekonečné cestě za odpuštěním, láskou a legendárním impériem, které překoná věky.

Všechny plné verze na Chip DVD 04/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud