Přejít k hlavnímu obsahu
Tipy a triky

Smazání zaslaných zpráv

Pavel Trousil 18.08.2018

Poslali jste v rychlosti někomu zprávu ve WhatsAppu a následně jste si uvědomili, že jste v ní udělali chybu nebo že tato osoba vůbec neměla zprávu dostat? 

Máte naštěstí ještě sedm minut na to, abyste už odeslanou zprávu smazali. Neznamená to, že si ji mezitím nemohl adresát už přečíst, ale pokusit se o to můžete. V letošním roce by měl být časový limit sedmi minut prodloužen na více než hodinu. Vymazání provedete tak, že na zaslané zprávě přidržíte prst a z nabídky, která se zobrazí nahoře na displeji, vyberete ikonu koše. Objeví se okno »Odstranit zprávu« a můžete si vybrat, zda ji chcete »Odstranit u mě«, »Zrušit« nebo »Odstranit u všech«. Je-li vidět pouze volba »Odstranit u mě«, patrně už uběhla lhůta, do které je možné vymazat zprávu i u toho, kdo ji obdržel.  Pokud se vám zprávu podaří odstranit, počítejte s tím, že se v chatu objeví informace o tom, že byla vymazána. Příjemce tedy zjistí, že byla smazána, bez ohledu na to, zda ji přečetl nebo ne. Zrušení zpráv funguje i ve skupinových chatech.

screenshot-20180809-180407-whatsapp-nahled


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud