Přejít k hlavnímu obsahu

WinOptimizer 25

Martin Kučera 10.11.2023
Zdroj: Chip

Ashampoo WinOptimizer patří jednoznačně k nejlepším nástrojům na vyčištění a optimalizaci počítačů s Windows. Většinu úkolů navíc zvládne automaticky. Plná verze - Chip 12/2023.

Optimalizovat výkon počítače dokážou s aplikací Ashampoo WinOptimizer i méně zkušení uživatelé. Pro ostatní je připraveno mnoho detailních nastavení.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Program Ashampoo WinOptimizer nabízí přehledné uživatelské rozhraní, ve kterém najdete dlouhou řadu funkcí umožňujících snadné vyčištění zbytečných záznamů v registru Windows, odstranění nepotřebných dat z pevných disků, zrychlení internetového připojení i zvýšení soukromí a zabezpečení dat v počítači. Soubor optimalizačních nástrojů WinOptimizeru je připraven diagnostikovat aktuální problémy snižující výkon vašeho počítače a rovnou provést příslušná opatření. Správu počítače lze provádět ručně, s pomocí přehledných průvodců, nebo zcela automaticky po aktivování příslušných funkcí. Ashampoo WinOptimizer také automaticky ukončuje nepotřebné procesy na pozadí operačního systému Windows a zvyšuje tak výkon pro aktuální úlohy. Pro majitele počítačů s Windows 10 a 11 je k dispozici speciální nabídka funkcí na omezení telemetrických (nebo rovnou řekněme špehovacích) funkcí operačního systému.

V tištěném Chipu jsme na straně 134 připravili rozsáhlý popis programu.

Plnou verzi programu Ashampoo WinOptimizer 25 v ceně 1 400 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce prosince 2023.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.ashampoo.com

Ashampoo WinOptimizer nabízí v úvodním okně přehled aktuálního stavu počítače, společně s hlavními funkcemi na jeho kontrolu, vyčištění a optimalizaci. Po úvodní analýze stačí jen kliknout na volbu „Optimalizovat“ a Ashampoo WinOptimizer se už o vše postará.

Nejvíce času a námahy vám ušetří funkce programu Ashampoo WinOptimizer na automatickou optimalizaci na jedno kliknutí. stejně jako funkce v nabídce „Automatika“, kde je k dispozici automatické čištění, optimalizace v reálném čase nebo „Urychlovač her“ pro dosažení maximálního výkonu.

Pokud se spíše než o čištění zajímáte o ladění vašeho stroje, poskytne vám Ashampoo WinOptimizer v nabídce „Informace“ přehled hardwarového vybavení počítače, společně s možností otestovat výkon jeho procesoru a pevného disku a porovnat zjištěné hodnoty s výsledky počítačů dalších uživatelů.

Nejnovější verze optimalizačního programu Ashampoo WinOptimizer 26 přichází například podporu notifikací v Centru oznámení Windows 11, vylepšené funkce na optimalizaci počítače jedním kliknutím myší, funkci na vyhledávání a mazání citlivých osobních dat nebo přepracovaný nástroj na důkladné odinstalování nepotřebných programů. Vylepšeny byly také algoritmy na vyhledávání nepotřebných dat a nově je také možné čistit pevné disky pomocí individuálně nastavitelných filtrů souborů a zjednodušeno bylo také vyhledávání a odstranění pozůstatků po surfování na internetu.

Všechny plné verze na Chip DVD 12/2023.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud