Přejít k hlavnímu obsahu

FoneLab iPhone Data Recovery 10

Martin Kučera 19.09.2023
Zdroj: Chip

Ne vždy máme to štěstí, aby se nechtěně smazané fotky, videa nebo zprávy nacházely v dříve vytvořených zálohách. Ani to ale neznamená definitivní ztrátu. Plná verze - Chip 10/2023.

Program iPhone Data Recovery umí obnovit ztracená data z iPhonů, záloh vytvořených v iTunes a také z iCloudu, která jste si třeba nechtěně smazali.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace a registraci licence.

Program FoneLab iPhone Data Recovery umí prohledat úložiště iPhonu a obnovit z něj smazaná data, která jste si nestihli či zapomněli uložit do iCloudu nebo zazálohovat do iTunes či kamkoli jinam. Typicky může jít o fotografie, videa, kontakty, zprávy nebo třeba poznámky o které jste přišli například při resetu iPhonu do továrního nastavení, nechtěným smazáním či jiným nedopatřením. Soubory, které lze zachránit, vám program iPhone Data Recovery ukáže v náhledu, takže se můžete snadno rozhodnout, jaký obsah si z úložiště smartphonu zkopírujete do počítače. Program dokáže rovněž otevřít zálohy vytvořené programem iTunes a vybrat z nich data k obnově, stejně jako se připojit k iCloudu a po zadání přihlašovacích údajů získat potřebná data z tohoto cloudového úložiště. Program FoneLab iPhone Data Recovery podporuje obnovu dat v několika desítkách různých formátů. Program FoneLab iPhone Data Recovery podporuje obnovu dat v několika desítkách různých formátů. Další informace najdete na produktové stránce a ve videonávodech na YouTube.

Roční plnou verzi programu FoneLab iPhone Data Recovery 10 v ceně 1 400 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení  včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce října 2023.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.aiseesoft.com  

Po připojení iPhonu k počítači a spuštění programu iPhone Data Recovery můžete volbou „Začni skenovat“ spustit vyhledávání ztracených dat v paměti chytrého telefonu. Vyhledávání může trvat i delší dobu, takže buďte trpěliví. Výsledkem je přehled nalezených dat, rozdělný podle jejich typu.

Pamatujte na to, že ve výsledcích vyhledávání se nacházejí všechny fotky, videa, zprávy, kontakty i další obsah paměti vašeho iPhonu – tedy nejen smazaná data. Abyste vyfiltrovali jen smazaný obsah, klikněte nad přehled fotek či jiných souborů a zvolte „Zobrazit pouze smazáno“.

Šikovné je, že iPhone Data Recovery umí vyhledat také záložní archívy vytvořené v programu iTunes a v iCloudu, otevřít je a obnovit z nich vybraná data. Opět může jít o fotky, videa, kontakty, poznámky nebo třeba zprávy, které jste si nechtěně smazali z paměti iPhonu.

Abyste mohli s programem FoneLeb iPhone Data Recovery vyhledávat a obnovovat zprávy, kontakty, fotky nebo videa z vašeho iPhonu, je nezbytné mít v počítači instalovanou aplikaci iTunes, která umožní programu přístup k paměti připojeného zařízení. Dále je po připojení nutné v iPhonu povolit počítači přístup k obsahu úložiště a nastavit počítač jako důvěryhodné zařízení. Pak už se můžete pustit do vyhledávání ztracených dat ve vašem iPhonu.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud