Přejít k hlavnímu obsahu

Product Key Recovery Tool 2.0

Martin Kučera 09.12.2023
Zdroj: Chip

Nástroj Product Key Recovery Tool během chvilky vyhledá všechny licenční klíče obsažené v nainstalovaném počítači a uloží je do textového souboru. Půlroční verze - Chip 01/2024.

Pokud potřebujete přenést placené programy na jiný počítač, budete potřebovat jejich licenční klíče. Můžete využít nástroj na jejich obnovu jedním kliknutím.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Produktové klíče jsou jedním ze způsobů, jakým vývojáři softwaru chrání své produkty před pirátstvím. Bohužel je lze snadno ztratit, což může být skutečný problém, pokud potřebujete znovu nainstalovat systém Windows nebo jiný software od začátku. Pokud jste si koupili stolní počítač nebo notebook s již nainstalovaným systémem Windows, pravděpodobně najdete jeho produktový klíč na nálepce s certifikátem pravosti na skříni nebo v přiložené dokumentaci, ale ne v případě, že jste si počítač sestavili sami a operační systém a programy nainstalovali také svépomocí. Také mnoho dalších aplikací a her vyžaduje produktové klíče. A pokud je potřebujete přeinstalovat a ztratili jste e-mail, který jste obdrželi při jejich první instalaci, máte skutečný problém. V takovém případě je tu nástroj Product Key Recovery Tool, který vám pomůže. Kromě nalezení a obnovy většiny klíčů nainstalovaných programů a her nabízí i další výhody. Díky pokročilému hloubkovému skenování registru může obnovit i klíče, které jiné podobné produkty obnovit nedokážou, což činí produkt výjimečným. Doplňkovou možností je skenování systémových disků připojených k počítači přes USB kabel. Počet klíčů, které Product Key Recovery Tool dokáže obnovit, je více než několik tisíc, včetně Microsoft Windows & Office, Nero, WinZip, VMWare Workstation, CyberLink a více než 10.000 dalších programů a her.

Plnou verzi programu Product Key Recovery Tool 2.0 v ceně 250 korun můžete po aktivaci používat půl roku bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení instalace a aktivace je zaručeno do konce ledna 2024.

Půlroční verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.pctrek.com

Díky pokročilému hloubkovému skenování registru je počet klíčů, které Product Key Recovery Tool dokáže obnovit, je více než několik tisíc, včetně Microsoft Windows & Office, Nero, WinZip, VMWare Workstation, CyberLink a více než 10.000 dalších programů a her.

Doplňkovou možností je skenování systémových disků připojených k počítači přes USB kabel. Díky tomu můžete zjistit licence k programům z jiného počítače.

Nástroj PC Trek Product Key Recovery Tool dokáže obnovit instalační klíče i ze systémových a poškozených disků, které jsou k počítači připojeny externě pomocí USB. Díky tomu můžete obnovit a zálohovat klíče k produktům, na které jste již zapomněli nebo ztratili. 

Všechny plné verze na Chip DVD 01/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud