Přejít k hlavnímu obsahu

Sketch Drawer Pro 10

Martin Kučera 20.03.2024
Zdroj: Chip

Pomocí softwaru Sketch Drawer můžete převést fotografie do podoby náčrtu nebo kresby. Je to snadno použitelný nástroj s předvolbami pro černobílé i barevné výstupy. Plná verze - Chip 04/2024.

Pokud experimentujete s obrázky, můžete zkusit intuitivní převodník fotografií na náčrty a kresby kreslené tužkou nebo vlastní umělecké dílo..

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

SoftOrbits Sketch Drawer Pro je aplikace, která umožní snadno vytvářet náčrty z vašich fotografií pomocí různých přednastavených efektů. Můžete nahrát svou fotografii a poté si vybrat monochromatické nebo barevné náčrty. Editor má intuitivní uživatelské rozhraní, které vám umožní nastavit vyhrazené parametry s minimálním úsilím. Obrázky ve formátech JPG, GIF, ICO, TIF, PSD, WMF apod. můžete do programu přidat pomocí přetažením myší. Při volbě úprav si můžete vybrat z různých přednastavených efektů (například jednoduchý, světlý, vysoký/nízký kontrast) a stylizací náčrtů a můžete volit režim šrafování. Drawer nabízí možnost okamžitého náhledu obrázků, přiblížení/oddálení zobrazení, zrušení (návrat zpět) nebo opakování úprav a akcí, oříznutí vybrané oblasti a uložení náčrtu do formátů JPG, GIF, TGA apod. Šikovné je i dávkové zpracování, což znamená, že můžete do seznamu obrázků přidat obsah celé složky a zpracovat všechny obrázky najednou. Po převodu fotografie na náčrtek můžete snadno přidat vodoznak, abyste svá díla ochránili třeba při publikování na webu nebo sociálních sítích. Všechny úpravy probíhají striktně na lokálním počítači off-line bez použití umělé inteligence, aby se zamezilo úvahám o možném úniku fotografií na internet. Software má jednoduché a snadno použitelné rozhraní, které umožňuje rychle nastavit vyhrazené parametry. 

Plnou verzi programu Sketch Drawer Pro 10 v ceně 1 300 korun, můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce dubna 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.softorbits.net

V aplikaci SoftOrbits Sketch Drawer Pro jsou k dispozici tři různé styly převodu, včetně Realistický, Detailní skica a Klasický. Každý z nich má vlastní sadu předvoleb, které usnadňují používání. Jedná se o skutečný konvertor obrázků na kresby, který vám pomůže vytvořit z vašich fotografií úžasné umění.

Pokud máte skupinu fotografií, které chcete převést na kresby, můžete použít dávkový režim a zpracovat je všechny najednou. V několika jednoduchých krocích můžete proměnit více fotografií na tužkové náčrty. Když chcete fotografie přeměnit na kresby, stačí je nahrát, vybrat předvolbu, kterou chcete použít, a fotografii přeměníte na náčrtek snadno a rychle.

Po převodu fotografie na náčrtek můžete snadno přidat vodoznak, abyste svá díla ochránili třeba při publikování na webu nebo sociálních sítích. Všechny úpravy probíhají striktně na lokálním počítači off-line bez použití umělé inteligence, aby se zamezilo úvahám o možném úniku fotografií na internet.

Software Sketch Drawer je dodáván s předvolbami, díky kterým můžete z obrázků vytvořit kresby. Má různé typy stylů kreslení, včetně skic tužkou, barevných skic, obrysových kreseb a dalších. Jeho použití je snadné a fotografie můžete převést několika kliknutími myši. Například předvolby: Fotografie na skicu tužkou, Proměňte obrázek v kresbu anime, Proměna fotografie v šablonu, Převod fotografie do čárové kresby atd. Můžete si vybrat jednu z předvoleb a pak se rozhodnout, jak má kresba vypadat. Čáry můžete rozmazat, použít barevné nebo černobílé a další. Pomocí tohoto programu můžete v několika jednoduchých krocích snadno proměnit svou fotografii v kresbu náčrtku.

Sketch Drawer spoléhá na zdroje CPU a GPU vašeho počítače při tvorbě vašich kreseb a nepoužívá difuzní neuronové sítě s umělou inteligencí. Ta je skvělá pro vytváření realistických a rozmanitých obrázků, nicméně stále přetrvávají obavy o soukromí, stejně jako proslulé problémy s kvalitou malých detailů, zejména v lidské anatomii a obličejových rysů.

Všechny plné verze na Chip DVD 04/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud